Antena Meniu Search
x

Video Elevii din 26 de judeţe au intrat în vacanţa de schi. Pârtiile din întreaga ţară au fost pregătite pentru săptămâna liberă a copiilor

Săptămâna începe cu veşti bune pentru elevii din Bucureşti şi alte 25 de judeţe din ţară. Începând de astăzi este liber la distracţie, în vacanţa de schi. Unii au ajuns încă din weekend la pârtii, alţii urmează să ajungă în aceste zile.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 19.02.2024, 10:08

Vezi și

Datorită temperaturilor negative înregistrate săptămână trecută în zonele montane, administratorii pârtiilor de schi au reușit să producă zăpadă artificială pentru ca elevii să beneficieze de condiții bune de schi în această vacanță.

A început vacanţa de schi pentru elevii din 26 de judeţe

Se schiază pe pârtiile din Cavnic, la pârtia olimpică din Borșa dar și pe cele din zona superioară a masivului Postăvaru şi din staţiunea Poiana Braşov. Și pârtiile din Harghita au fost luate cu asalt de către elevi încă din weekendul trecut. 

Printre cele 25 de judeţe, unde elevii au intrat în vacanță, se numără Cluj, Iaşi, Neamţ, Botoşani, Vrancea, dar şi Gorj, Prahova sau Harghita. Vacanta de schi fost stabilită de fiecare inspectorat şcolar în parte, în perioade diferite. Tocmai de aceea, ceilalți elevi din țară se vor bucura de vacanţa în perioada 26 februarie – 3 martie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Elevii din 26 de judeţe au intrat în vacanţa de schi. Pârtiile din întreaga ţară au fost pregătite pentru săptămâna liberă a copiilor