Antena Meniu Search
x

Video Cât costă o ținută completă de Revelion, pentru femei, alcătuită din rochie, sacou şi pantofi

Ținuta de Revelion. E un subiect maximă importanţă, atât pentru bărbaţi, dar mai ales pentru femei. Ce se poartă, ce nu se mai poartă, de unde să ne achiziţionăm hainele astfel încât să se încadreze in bugetul stabilit, toate aceste lucruri ne pot da serioase bătăi de cap. Tocmai din acest motiv, am vorbit cu specialişti în modă pentru câteva ponturi utile, fie că petrecem noaptea dintre ani la un restaurant, fie că rămânem acasă, alături de familie. 

de Cristi Georgescu

la 09.12.2022, 16:44

Vezi și

Alegerea vestimentaţiei pe care o vom purta de Crăciun sau de Revelion, poate fi o misiune dificilă. Cu toţii ne dorim să arătăm bine, dar să rămânem şi cu ceva bani în buzunar la finalul sesiunii de shopping. Un prim pas ar fi să cumpărăm mai puţine articole pe care să le asortăm cu ceea ce avem deja în garderobă. Cât despre alegerea culorilor... 

Loredana Marin, jurnalist de modă: Cel mai înţelept mi se pare să ne cumpărăm un obiect vestimentar pe care o să îl combinăm cu ceva ce există deja în garderoba noastră. În ceea ce priveşte culorile, nu sunt probleme, pentru că, dintotdeauna, Crăciunul este echivalent cu roşu, cu verde, de ce nu, dar și cu tot felul de texturi sclipicioase, cu paiete.

Alegerea ţinutei se face, în primul rând, în funcţie de locul unde ne vom petrece noaptea din ani. Dacă avem în plan o petrecere la un restaurant sofisticat, o rochie elegantă e cea mai bună opţiune. Dacă, însă, petrecem sărbătorile acasă, alături de familie, opţiunile se schimbă. În schimb, când vine vorba de vestimentaţia domnilor, opţiunile sunt mult mai restrânse. 

Cristi Georgescu, reporter Observator: În cazul bărbaţilor, situaţia este mai puţin complicată. Ei pot accesoriza un pantalon cu o camăşă şi un sacou, pe care le pot purta întreg anul, iar bugetul să nu depăşească 400 de lei. 

Pe acelaşi subiect

O vestimentaţie aleasă înţelept ne poate schimba starea de spirit, însă pentru a fi cu adevarat deosebiţi, avem nevoie de ceva mai mult de atât. 

Ecaterina Bănică, psihoterapeut: Contează mult mai mult atitudinea şi starea noastră emoţională, gândurile. Ceea ce ne scoate în evidenţă este caracterul nostru, este bunătatea noastră, este dorinţa noastră de a fi împreună cu ceilalţi. 

O ţinută completă de Revelion, pentru doamne, alcătuită din rochie, sacou şi pantofi, ne poate costa aproximativ 1000 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Cât costă o ținută completă de Revelion, pentru femei, alcătuită din rochie, sacou şi pantofi