Antena Meniu Search
x

Video Cât va costa un cozonac de Paşte în 2024. Pofticioşii s-au înscris deja pe listele brutăriilor, chiar dacă preţurile sunt mai mari

Iar acum vă anunţăm că s-au deschis listele pentru cei care vor să cumpere cozonaci pentru sărbători. Chiar dacă a mai rămas mai bine de o lună până la Paşte, cofetăriile şi brutăriile au început deja să preia comenzi. 

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 29.03.2024, 18:03

Vezi și

S-a dat start comenzilor pentru cozonaci mai ales că în acest weekend se sărbătoreşte şi Paştele Catolic, aşa că brutăriile, cofetăriile s-au pregătit cu cozonaci în aceste zile. Ne aflăm acum în Piaţa Obor, lângă un stand unde se vând produse tradiţionale pentru Paşte, de la cozonac moldovenesc care costă 100 de lei, la pască şi cozonac cu ciocolată al cărui preţ este de 110 lei. Preţurile aici au rămas la fel, pe măsură ce se apropie Paştele am putea însă să vorbim de preţuri ceva mai mari.

Cei mai ieftini cozonaci îi găsim în supermarket acolo unde preţurile încep de la 15-20 de lei, dar nici calitatea nu poate fi comparată cu cea a cozonacilor din cofetării sau patiserii, dar există şi cofetării cu pretenţii acolo unde un cozonac se apropie de 200 de lei per kilogram. Preţurile sunt în general puţin mai mult decât anul trecut, pentru că spun producătorii că s-a scumpit materia primă şi că au avut costuri mai mari cu electricitatea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri economice » Cât va costa un cozonac de Paşte în 2024. Pofticioşii s-au înscris deja pe listele brutăriilor, chiar dacă preţurile sunt mai mari