Antena Meniu Search
x

Câți șoferi au rămas cu RCA la Euroins și ce pot face. Amenzile sunt usturătoare

Astăzi este ultima zi în care mai puteţi circula cu poliţă RCA de la Euroins. Este şi motivul pentru care în ultima săptămână a fost mare agitaţie la brokerii de asigurări - 300.000 de poliţe noi au fost emise doar zilele aceastea. Totuşi, în continuare sunt sute de mii de şoferi cu RCA la Euroins care încă nu şi-au făcut o asigurare nouă. 

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 07.12.2023, 13:35

Vezi și

Șoferii care aveau asigurare valabilă şi pentru lunile următoare pot face o sesizare la Fondul de Garantare și-și vor primi banii înapoi. Numai că va mai dura până se va întâmpla acest lucru deoarece lista de așteptare este una lungă. 

Astăzi este ultima zi în care mai sunt valabile polițele emise de compania falimentară Euroins. De mâine, șoferii care nu au încheiat un RCA nou și care circulă pe străzi sunt pasibili de amenzi, care sunt cuprinse între 1.000 și 2.000 de lei, dar pot rămâne și fără certificatul de înmatriculare, iar în caz de accident trebuie să plătească și paguba. 

Va fi o zi aglomerată la brokerii de asigurări, ca de altfel întreaga săptămână, când s-au încheiat sute de mii de polițe. Sunt în continuare prețuri plafonate la RCA, până la sfârșitul acestui an. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri economice » Câți șoferi au rămas cu RCA la Euroins și ce pot face. Amenzile sunt usturătoare