Antena Meniu Search
x

Video Cea mai mare companie de asigurări de pe piaţa RCA, la un pas de faliment. Compania deţine poliţele a peste 3 milioane de români

Cea mai mare companie de asigurări de pe piaţa de RCA, City Insurance, e la un pas de faliment. Asiguratorul ar putea rămâne fără autorizația de funcționare, iar acum soarta companiei şi a celor 3 milioane de clienţi stă în mâinile Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 08.09.2021, 20:16

Vezi și

Compania care deţine poliţele a peste 3 milioane de români a avut termen până azi pentru o capitalizare de 150 de milioane de euro, pe care nu a reuşit să o facă, potrivit ASF. Astfel, asigurătorul, care are o cotă de piaţă de peste 40%, ar putea fi subiectul unei cereri de faliment din partea ASF, pentru că, în lipsa acestei sume, compania nu are bani pentru a plăti daunele RCA. Asta înseamnă întârzieri uriaşe la plata daunelor sau chiar neplata lor. În plus, multe service-uri refuză să mai lucreze cu această companie şi mii de şoferi stau cu maşinile lovite sau le repară pe banii lor.  

City Insurance are deja peste 2000 de plângeri în care companiei i se impută că nu achită la timp și integral daunele sau că refuză pur și simplu plata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Cea mai mare companie de asigurări de pe piaţa RCA, la un pas de faliment. Compania deţine poliţele a peste 3 milioane de români