Antena Meniu Search
x

Video Cine sunt românii care şi-ar putea plăti facturile la energie în rate. Anunţul celei mai mari companii de energie electrică din ţară

Dacă nu aţi primit încă facturile la energie, pregătiţi-vă de o avalanşă, acum pe final de an. După luni bune în care nu a trimis facturile abonaţilor, cel mai mare producător de energie electrică din ţară a început să emită din nou costurile. Compania spune că a terminat implementarea noul sistem informatic de facturare, iar cine doreşte, poate cere inclusiv plata în rate. 

Alin Stan
de Alin Stan

la 26.12.2022, 16:36

Vezi și

Cea mai mare companie de energie electrică din România începe să retrimită facturile şi asta după ce o perioadă lungă de timp, practic de câteva luni de zile, facturile nu au mai ajuns la consumatorii casnici. Acum, perioada maximă de plată este de 45 de zile pentru consumatorii casnici, respectiv 30 de zile pentru consumatorii non-casnici, perioadă în care nu se percep penalităţi.

Totodată, cei care au probleme cu plata, practic vorbim aici de restanţe, pot opta pentru o eşalonare. Este vorba despre şase rate egale, însă, atenţie, trebuie să plătească inclusiv factura la zi. Oamenii care vor să facă acest lucru trebuie să intre pe site-ul Hidroelectrica, să completeze o cerere online, iar apoi pot opta pentru un astfel de serviciu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri economice » Cine sunt românii care şi-ar putea plăti facturile la energie în rate. Anunţul celei mai mari companii de energie electrică din ţară