Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cine sunt românii care vor fi obligați în continuare să își depună declarația pe proprie răspundere pentru plafonarea prețului la energie

Românii care trebuie să depună cerere şi declaraţie pe proprie răspundere pentru a beneficia de tarife mai mici la energie mai au la dispoziţie doar câteva zile s-o facă. Mai exact, până la sfârşitul anului. Şi. culmea, în timp ce primele cozi au apărut deja la ghişee, ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunţat că legea se va schimba! Astfel, din cele patru categorii de consumatori care trebuie să depună documentele pentru plafoane vor rămâne doar trei. 

de Mădălina Chiţac

la 20.12.2022 , 16:21

Au început să fie depuse declarațiile pe propria răspundere la furnizorii de energie electrică. Sunt cozi atât în București, cât și în țară. 

Cine sunt românii care vor fi obligați în continuare să își depună declarația pe proprie răspundere

Avem și un anunț de ultimă oră care vine din partea Ministrului Energiei. Virgil Popescu spune că ministerul lucrează la o ordonanță de urgență prin care unii care au două sau mai multe locuințe să nu mai fie nevoiți să depună declarații pe propria răspundere pentru a beneficia de preț plafonat pentru una dintre ele. Practic, toți acești români vor avea preț plafonat pentru toate locuințele pe care le dețin.

Vezi și

Ordonanța de urgență în acest sens va fi adoptată săptămâna viitoare, atunci când va avea loc și ultima ședință de guvern din acest an.

Vor trebui să depună declarații doar familiile monoparentale, cele care au mai mult de trei copii, dar și cei care folosesc aparatură medicală. 

Mădălina Chiţac Like

Mi-am dorit mereu să am locul ăla de muncă “ieșit din tipare”. Îmi plac oamenii și lucrurile palpitante, îmi place imprevizibilul și ineditul. Iar reporteria are din plin așa ceva. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri economice » Cine sunt românii care vor fi obligați în continuare să își depună declarația pe proprie răspundere pentru plafonarea prețului la energie