Antena Meniu Search
x

Compania Aeroporturi Bucureşti, anunţ de ultimă oră despre stadiul lucrărilor la pista numărul 1 de pe Otopeni!

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a anunţat luni că a finalizat lucrările de întreţinere şi reparaţii la pista numărul 1 din aeroportul Henri Coandă.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), care administrează cele două aeroporturi ale Capitalei, anunţă că a finalizat lucrările de întreţinere şi reparaţii la pista numărul 1 şi la căile de rulare a aeronavelor din aeroportul Henri Coandă.

Potrivit CNAB, lucrări de reparaţii la pista numărul 1 a aeroportului Henri Coandă au demarat în luna septembrie a anului în curs.

Lucrările s-au încheiat în acest week-end şi au totalizat o suprafaţă de 67.228 mp, din care 39.483 mp la pista nr. 1 şi alţi 27.745 mp la platforme şi căi rulare a avioanelor”, se arată în comunicat.

Lucrările de reparaţii s-au defăşurat în special noaptea, în afara orelor de vârf ale traficului aerian, pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă şi pentru reducerea disconfortului pasagerilor, potrivit CNAB.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Compania Aeroporturi Bucureşti, anunţ de ultimă oră despre stadiul lucrărilor la pista numărul 1 de pe Otopeni!