Antena Meniu Search
x

Compania care caută angajaţi pentru un salariu de 6.000 de lei. Ce condiţii trebuie să îndeplinească doritorii

O companie din Bucureşti oferă salarii de până la 6.300 de lei pentru candidaţii care aplică pentru posturile de specialişti în domeniul calităţii, scrie Economia.net. Totodată, un consilier juridic poate câştiga până la 6.000 de lei net, însă trebuie să îndeplinească mai multe condiţii.

de Redactia Observator

la 03.02.2024, 15:22

Compania care caută angajaţi pentru un salariu de 6.000 de lei. Ce condiţii trebuie să doritorii
Compania care caută angajaţi pentru un salariu de 6.000 de lei. Ce condiţii trebuie să doritorii - Shutterstock

Compania Bawi Construction din Bucureşti caută un consilier juridic şi specialişti în domeniul calităţii. Pe lângă salariile de până la 6.300 de lei net se mai oferă şi alte beneficii, cum ar fi zile de concediu suplimentar în funcţie de vechime şi experienţă. 

Pentru postul de consilier juridic, salariul oferit se situează între 5.000 – 6.000 de lei net lunar, în funcţie de experienţa candidaţilor. Angajatorul oferă candidaţilor şi zile de concediu suplimentar în funcţie de vechime, prime de sărbători şi zi de lucru scurtă vinerea, potrivit sursei citate. 

Pentru posturile de specialişti în domeniul calităţii, salariile sunt între 5.700 – 6.300 de lei net lunar. Candidaţii care aplică pentru acest post trebuie să aibă cunoştinte temeinice şi experienţă în managementul calităţii şi al sistemului calităţii în construcţii.

Pentru acest post angajatorul caută „persoană echilibrată cu grad ridicat de autocontrol al stărilor emoţionale, astfel încât acestea să nu influenţeze performanţele şi rezistenţa la stres”, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Pe acelaşi subiect

Cel mai mare combinat chimic din România oferă salarii ca în Vest

Chimcomplex, cel mai mare combinat chimic din România, cu două platforme industriale la Onești și Râmnicu Vâlcea, va majora toate salariile cu 10% în februarie şi acordă tichete de masă în valoare de 40 de lei, scrie Economica.net.

Chimcomplex a anunţat încă din luna ianuarie că va majora salariile tuturor angajaţilor şi va creşte valoarea tichetelor de la 35 la 40 de lei. 

"Adaptat la politici fiscale actuale, acesta depășește așteptările din industrie, aducând cele mai mari creșteri salariale din România. Noul contract colectiv de muncă a fost negociat cu 6 luni mai devreme de data expirării celui actual pentru a veni în sprijinul salariaților ale căror venituri au fost impactate de creșterile prețurilor din întreaga economie”, a declarat Ștefan Vuza, Președintele Consiliului de Administrație Chimcomplex, citat de Gazeta Vâlceană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Compania care caută angajaţi pentru un salariu de 6.000 de lei. Ce condiţii trebuie să îndeplinească doritorii