Antena Meniu Search
x

Comuna din Maramureş în care va fi oprit iluminatul nocturn, de teama facturilor la energia electrică

Primăria comunei Groşi a anunţat cetăţenii din cele trei localităţi aflate în administraţie că iluminatul stradal nocturn va fi suspendat din cauza costurilor mari la facturile viitoare, a precizat, joi, edilul Florin Boltea.

de Redactia Observator

la 06.10.2022, 15:12

Comuna din Maramureş în care va fi oprit iluminatul nocturn, de teama facturilor la energia electrică - Profimedia/ Shutterstock

"Vă aducem la cunoştinţă că începând de vineri, 7 octombrie, programul iluminatului public din comună o să suporte modificări, astfel, în intervalul orar 23,30 - 04,30, iluminatul public o să fie întrerupt. Decizia a fost luată în urma costurilor mari ale facturilor de energie electrică", a anunţat Florin Boltea.

Primarul comunei Groşi, a declarat, pentru agerpres.ro, că administraţia locală preferă să întrerupă iluminatul nocturn în localităţile Groşi, Ocoliş şi Satu Nou de Jos pentru a nu supraîncărca bugetul instituţiei cu cheltuieli suplimentare.

În cele trei localităţi rurale s-au mutat peste 500 de persoane, majoritatea din municipiul Baia Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Comuna din Maramureş în care va fi oprit iluminatul nocturn, de teama facturilor la energia electrică