Antena Meniu Search
x

Video Cozi interminabile pentru ajutorul de încălzire, la Galați. Oamenii se tem de facturile copleșitoare la utilități

Speriaţi de iarna care se apropie, dar şi de facturile copleşitoare la utilităţi, zeci de gălăţeni au luat cu asalt birourile Direcţiei de Asistenţă Socială pentru depunerea cererilor pentru ajutorul de încălzire. Şi se întâmplă chiar din prima zi, de la deschiderea ghişeelor. Este vorba despre persoane cu venituri mici, dar şi foarte mulţi pensionari care au format cozi interminabile încă de la primele ore ale dimineţii.

de Adrian Obreja

la 26.09.2022, 14:36

Vezi și

 Cei care vor să beneficieze de ajutor trebuie să depună un dosar care să conțină o cerere tip pe care trebuie să o completeze, alături de actele doveditoare ale veniturilor, ale membrilor familiei, dar și alte bunuri pe care le dețin, cum ar fi autoturisme.

Dosarul se depune la Direcția de Asistență Socială de la Primăria Galați, iar cei care se încadrează nu trebuie să depășească un venit de 1280 de lei pe membru de familie, excepție făcând persoanele singure. În cazul lor vorbim de cel mult 2050 de lei.

Cererile se pot depune până pe 15 octombrie. Anul trecut au fost peste 4.000 persoane din Galați care au beneficiat de aceste ajutoare pentru încălzire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Cozi interminabile pentru ajutorul de încălzire, la Galați. Oamenii se tem de facturile copleșitoare la utilități