Antena Meniu Search
x

Video Cu cât s-au scumpit biletele de avion, în perioada concediilor, în acest an. Turiştii au scos chiar cu 50% mai mulţi bani din buzunare

Românii care şi-au petrecut concediul peste hotare au simţit din plin scumpirile biletelor de avion. Pentru unele destinaţii, turiştii au trebuit să scoată chiar cu 50% mai mulţi bani din buzunare, faţă de preţul pe care îl plăteau anul trecut pe aceleaşi bilete. 

de Adrian Obreja

la 22.08.2022, 08:54

Vezi și

Indiferent că au călătorit în scop turistic sau în interes de serviciu, pe distanțe medii în Europa, prețurile au crescut foarte mult. Cea mai mare majorare de preț a înregistrat Franța, acolo unde tarifele au cresut cu 54,5% de pe aeroporturile franceze către alte aeroporturi din Europa.

Sunt cifre înregistrate în iulie 2022, comparativ cu cele din 2021. O creștere s- înregistrat și față de luna iulie 2019, ultimul an în care transportul aerian nu a fost afectat de Covid 19.

Și rețeaua de zboruri lungi a înregistrat o majorare de preț, de 28,8%, doar că acolo încă mai sunt restricții impuse de unele companii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Cu cât s-au scumpit biletele de avion, în perioada concediilor, în acest an. Turiştii au scos chiar cu 50% mai mulţi bani din buzunare