Antena Meniu Search
x

Video Cu noaptea în cap la Taxe şi Impozite. Românii vor să-şi achite dările către stat încă din prima zi lucrătoare din 2024 pentru a primi 10% reducere

Prima zi lucrătoare din an a format cozi şi la direcţiile pentru taxe şi impozite. Ştim povestea: cine plăteşte anticipat are o reducere de 10%. Dar anticipat înseamnă până pe 30 martie, nu neapărat în primele zile din ianuarie.

Alin Stan
de Alin Stan

la 03.01.2024, 13:44

Vezi și

Încă de la primele ore ale dimineţii, oamenii aşteaptă să-şi plătească taxele şi impozitele. Sunt zeci de persoane care aşteaptă de mai bine de două ore pentru a achita dările către stat. Ei spun că vor să facă acest lucru încă din prima zi lucrătoare din 2024 pentru a beneficia de acea bonificaţie de 10% care se acordă până la finalul lunii martie.

Doar 33% dintre români îşi plătesc taxele şi impozitele în sistem online. Restul preferă să plătească fizic, la ghişeu, pentru că, spun ei, nu se descurcă foarte cu tehnologia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri economice » Cu noaptea în cap la Taxe şi Impozite. Românii vor să-şi achite dările către stat încă din prima zi lucrătoare din 2024 pentru a primi 10% reducere