Antena Meniu Search
x

Cum să alegi o casă spaţioasă, cu o curte mare, la un preţ rezonabil

O casă spaţioasă, departe de agitaţia Capitalei, cu grădină şi un loc unde vara să putem lua micul dejun sau cina în aer liber cu siguranţă ne-am dorit, la un moment dat, fiecare dintre noi. Acum visul nostru poate deveni realitate.

- pixabay.com

O casă spaţioasă, departe de agitaţia Capitalei, cu grădină şi un loc unde vara să putem lua micul dejun sau cina în aer liber cu siguranţă ne-am dorit, la un moment dat, fiecare dintre noi. Acum visul nostru poate deveni realitate.

Care sunt avantajele în a locui lângă Bucureşti

Bragadiru este un oras situat în judeţul Ilfov, în vecinătatea sud-vestică a Bucureştiului, fiind al cincilea centru urban al judeţului din punct de vedere demografic, potrivit statisticilor din 2011. În prezent, cu siguranţă, numărul locuitorilor a crescut, Bragadiru fiind una din zonele din Ilfov cu o dezvoltare rapidă.

În ultima vreme, tot mai mulţi oameni preferă să se bucure de aer liber, să aibă o casă cât mai aerisită şi spaţioasă, unde să poată avea intimitatea de care au nevoie. În plus, este foarte importantă reducerea poluarii, spaţiul verde de care se pot bucura chiar în propria curte sau în parcul din apropierea casei.

Nu în ultimul rând, un aspect foarte important este faptul că putem avea toate aceste lucruri la un preţ care poate echivala costurile de achiziţie a unui apartament cu două camere în Bucureşti.

În zonă există spaţii amenajate pentru copii şi spatii verzi, însă în apropiere este şi Parcul Bragadiru, întins pe o suprafaţă destul de mare, fiind amplasate foişoare pentru cei care doresc să facă un grătar, restaurante şi locuri de joacă.

Distanţa din centrul Capitalei până în Bragadiru este de 14 kilometri şi o puteţi parcurge în 17 minute, însă luând în calcul semafoarele şi viteza de deplasare, putem ajunge la destinaţie în cel mult 30 de minute, iar costurile nu sunt foarte mari dacă alegem să folosim maşina personală.

Daca nu aveţi maşină, e bine de ştiut că puteţi apela la mijloacele de transport în comun, fiind puse la dispoziţie maxi-taxi care fac legătura cu Bucureştiul. Există posibilitatea ca timpul de deplasare să fie puţin mai mare, însă cu siguranţă merită, luând în calcul confortul pe care vi-l poate oferi casa dumneavoastră.

Preţurile, pentru toate buzunarele

Agenţia Cyclon Imobiliare pune la dispozitie case de vânzare de cu cel puţin două camere, locuinţe care beneficiază de curte spaţioasă, aceste fiind situate în Bragadiru, judeţul Ilfov. Puteți găsi mai multe variante aici:

http://www.cyclonimobiliare.ro/filtrare/vanzare-case-vile-bragadiru

Puteţi cumpăra o casă cu cel puţin două camere la preţuri foarte bune. Costurile diferă în functie de dotări şi de suprafaţă. Spre exemplu, la preţul la care în Bucureşti abia găsim un apartament cu 2 camere şi nu într-o zonă centrală, 56.000 de euro, putem achiziţiona o casă de 90 metri pătraţi, cu o curte de 80 de metri.

Casa are parter, un etaj şi mansarda. Bucatăria este comună cu livingul, existând două dormitoare, două băi, iar finisajele şi centrala termică sunt asigurate de dezvoltator.

Cu 70.000 de euro puteţi achiziţiona o vilă de 100 metri pătraţi, cu parter şi un etaj, construită în anul 2016, suprafaţa curţii fiind de 100 mp. Casa are patru camere, două băi şi toate finisajele asigurate.

Dacă doriţi un spaţiu mai mare, cu puţin peste 90.000 de euro puteţi cumpăra o casă cu o suprafaţa de 150 mp, cu 4 camere şi două băi,construită în 2014, având centrală proprie, aer condiţionat, parchet, gresie şi faianţă.

Pentru o familie numeroasă, la 280.000 de euro puteţi achiziţiona o casă de 540 de metri pătraţi, cu parter, mezanin şi un etaj. Locuinţa are 10 camere şi trei băi, precum şi o curte încăpătoare.

O casă care are curte, un colţ de rai

Un spaţiu în aer liber, doar al dumneavoastră, în care puteţi cultiva flori, ori puteţi face grătar cu prietenii sau pur şi simplu în care să vă petreceţi dimineţile pentru a vă bucura de aerul curat, este cu siguranţă alegerea potrivită.

În cazul familiilor care au copii, cu certitudine curtea este cel mai util loc, având în vedere că micuţii pot sta la aer şi se pot juca în siguranţă. De asemenea, le puteţi face celor mici darul mult dorit, un animal de companie, mai ales că veţi avea spaţiul necesar pentru ca prietenul necuvântător al copilului să nu se simtă captiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri economice » Cum să alegi o casă spaţioasă, cu o curte mare, la un preţ rezonabil