Antena Meniu Search
x

Video Cum funcționează primul magazin fără casieri construit de Penny în România. Va fi inaugurat pe 29 mai

Primul magazin autonom din România, construit de retailerul german Penny, se va deschide pe 29 mai, în sectorul 6 din Capitală. Clienții vor putea să ia produsele de pe raft și să plătească direct la casă, fără ca acestea să fie scanate. 

de Redactia Observator

la 26.05.2024 , 16:13

Cum funcționează primul magazin autonom construit de Penny în România. Va fi inaugurat pe 29 mai
Cum funcționează primul magazin autonom construit de Penny în România. Va fi inaugurat pe 29 mai - captură Youtube/PENNY Romania

Clienții care vor păși în primul magazin autonom Penny își vor putea alege produsele, iar cu ajutorul senzorilor montați în magazin acestea vor fi scanate automat. În cazul în care clienții se răzgândesc și pun un produs înapoi pe raft, sistemul îl va scădea de pe bon.

"Ducem experiența cumpărăturilor la următorul nivel. În primul magazin complet autonom PENNY, intri, îți rezolvi rapid lista de cumpărături și plătești la final, fără să petreci timp la casa de marcat.  Alege-ți produsele preferate din selecția noastră și pune-le fără griji direct în sacoșa ta, pentru că articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui sistem de camere smart, amplasate în magazin.

Poți oricând să plasezi produsele înapoi la raft, iar acestea se vor scadea automat de pe bon. Chiar dacă nu vei reuși sa plasezi produsele la locul lor, sistemul își va menține funcționalitatea iar produsele nu vor apărea pe bon", a transmis retailerul Penny. 

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Magazin autonom și în zona de nord a Capitalei

Luna trecută, Auchan a inaugurat primul magazin autonom din țară. Supermarketul se află în partea de nord a Bucureştiului, în cartierul Pipera, într-o zonă cu clădiri de birouri. Magazinul va permite clienţilor să îşi achiziţioneze produsele fără a fi nevoiţi să le plătească la casă, fie ea self sau cu angajaţi. Întregul proces se datorează unei aplicaţii în care clientul trebuie să îşi instaleze un card bancar printr-un sistem complet securizat, informează Economica.net.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Toate firmele, obligate să folosească POS. Credeţi că măsura va combate evaziunea fiscală?
Observator » Stiri economice » Cum funcționează primul magazin fără casieri construit de Penny în România. Va fi inaugurat pe 29 mai