Antena Meniu Search
x

Video Dacă avem E-Factura, e nevoie şi de vouchere de digitalizare. Patronatele le cer pentru că antreprenorii nu ştiu să folosească sistemul

Digitalizarea dă bătăi de cap firmelor. Doi din trei antreprenori spun că au costuri mai mari de când sistemul E-factura a devenit obligatoriu.

de Redactia Observator

la 28.02.2024, 17:22

Vezi și

Mulţi nu au cunoştinţe digitale şi nu ştiu să folosească noul modul. În acest sens, patronatele au cerut premierului acordarea unor vouchere de digitalizare, pentru ca micii antreprenori să se adapteze la noile cerințe.

Ministerul pune deja la dispoziţie o platformă gratuită pentru facturare, în plus, companiile pot apela şi la finanţarea europeană. Mai mult, ANAF lucrează la E-factura minimal, o aplicaţie nouă simplificată pentru micii contribuabili, cu mult mai puţine câmpuri de completat.

Noul modul va fi funcţional de la începutul lunii viitoare. Tot pentru a le veni în ajutor antreprenorilor, din martie vor fi organizate şi noi cursuri online pentru antreprenori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri economice » Dacă avem E-Factura, e nevoie şi de vouchere de digitalizare. Patronatele le cer pentru că antreprenorii nu ştiu să folosească sistemul