Antena Meniu Search
x

Foto Dacia 1300 din anul 1971, de vânzare. Câţi bani cere proprietarul: "Ai scris din greșeală euro"

Dacia 1300 din anul 1971, de vânzare. Un anunţ postat pe Facebook a stârnit peste 1.000 de reacţii şi peste 200 de comentarii pe un grup al pasionaţilor de automobile româneşti. Dacă pentru unii preţul cerut este cât se poate de corect, alţii i-au spus proprietarului că n-are cum să fie real: "Ai scris din greșeală euro". 

de Marina Dinu

la 15.01.2024, 16:15

Un anunţ în care proprietarul unei maşini Dacia 1300 anunţă că o scoate la vânzare a făcut vâlvă pe grupul "Maşini Româneşti" de pe Facebook. "Dacia 1300 an 1971 preț 5000 euro", a fost descrierea proprietarului la cele trei poze cu maşina. Deşi automobilul de culoare gri pare în stare bună, internauţii s-au grăbit să spună că nu merită banii, nici măcar de dragul nostalgiei. 

"Ai scris din greșeală euro"; "Ai pus un 0 în plus greșeală"; "De nostalgie dar nu merită banii"; "Fiare", "Maşini de câmp", "Mașină de 53 de ani…! E coaptă în praguri…!"; "Prietene ai greșit prețul nu mai puneți atâtea zerouri că o să vă doară mâna", sunt doar câteva dintre reacţiile românilor care fac parte din grupul de Facebook "Maşini Româneşti".

Pe de altă parte, alţii au felicitat proprietarul şi chiar s-au arătat interesaţi de anunţ: "Eu dacă aş avea bani aş da pe ea...aş renunța să mă plimb în weekend cu un BMW cu motor de 3.000 care mă omoară cu taxe și consum", explică un şofer. "O bijuterie, felicitări proprietarului, să o stăpânești sănătos"; "Pentru cei care au impresia ca prețul e mare, aveți măcar minimul de cunoştinţe privind prețul unei Dacii 1300 restaurate? O Dacie restaurată de la 0 poate ajunge și la 8000 euro", spune altcineva. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 15 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Dacia 1300 din anul 1971, de vânzare. Câţi bani cere proprietarul: "Ai scris din greșeală euro"