Antena Meniu Search
x

Donald Trump caută angajați în România. Ce salarii oferă

Trump Hotels Doonbeg, parte din portofoliul hotelier al fostului președinte american Donald Trump, caută personal din România. Unitatea de cazare are 300 de angajați, iar cazările pornesc de la 280 – 300 euro / noapte, scrie Profit.ro.  

de Redactia Observator

la 25.01.2023, 09:44

Donald Trump caută angajați în România. Ce salarii oferă
Donald Trump caută angajați în România. Ce salarii oferă - Getty Images

Hotelul din Irlanda al miliardalului Donald Trump face angajări în România. Hotelul Trump de cinci stele din Irlanda caută sommelier, menajere, restaurant manager și ospătari din România, oferind salarii între 2.000 – 3.000 de euro / lună. Anunțurile au fost deja publicate pe platformele online de recrutare. 

Și în 2022, miliardarul a angajat români pe posturi de bucătari și cameriste, oferind salarii între 25.000 și 30.000 de euro, scrie Profit.ro"Nivelul de flexbilitate al candidaţilor români este foarte mare, se integrează foarte ușor în companii cu specific internațional și au un nivel foarte mare de anduranţă atunci când vine vorba de o schimbare", a declarat Roxana Drăghici, reprezentant platformă de recrutare. 

Hotelul Trump International din Doonbeg se află pe coasta de Vest a Irlandei, are camere şi restaurante cu vedere către Oceanul Atlantic, spa, teren de golf şi plajă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri economice » Donald Trump caută angajați în România. Ce salarii oferă