Antena Meniu Search
x

Doua feriboturi revolutionare date in lucru la Santierul Naval Damen Mangalia

Fiecare dintre cele două nave inovatoare are o lungime de 149 de metri, și a fost proiectată astfel încât să permită încărcarea și transportul pe culoare cu o lungime totală de 1.034 metri.

După nava de recuperare și căutare de diamante de la mare adâncime, alte două nave revoluționare vor fi construite la Șantierul Damen Mangalia.

Este vorba despre două feriboturi hibrid. Fiecare dintre cele două nave inovatoare are o lungime de 149 de metri, și a fost proiectată astfel încât să permită încărcarea și transportul pe culoare cu o lungime totală de 1.034 metri.

Navele vor intra în serviciul Seaspan Ferries ca parte a programului de înlocuire a flotei companiei. Navele vor fi clasificate de Bureau Veritas și vor intra în exploatare în 2021, construcția acestora începând la Santierul Naval Damen Mangalia încă de anul acesta.

detalii aici: http://economie.gov.ro/doua-feriboturi-revolutionare-date-in-lucru-la-santierul-naval-damen-mangalia-portofoliul-de-contracte-al-santierului-naval-se-mareste-considerabil?fbclid=IwAR2eTQ14hbRONrPcKqyje-igmE8uvevkjYGUKAT1LbxaZzMb9ZkKDYYWrR0

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Doua feriboturi revolutionare date in lucru la Santierul Naval Damen Mangalia