Antena Meniu Search
x

Ford taie preţurile pentru SUV-ul Mustang Mach-E. Unde e disponibilă oferta. Şi Tesla a anunţat reduceri

Automobilul Mustang Mach-E se ieftineşte. Producătorul auto american Ford a anunţat că va tăia preţurile pentru SUV-ul său pe piaţa din China, cu 40.000 yuani (5.700 de dolari), transmite Reuters, citat de Agerpres. Compania încearcă să stimuleze astfel cererea pentru maşinile electrice. Decizia a fost luată deja şi pe piaţa din SUA. 

de Redactia Observator

la 08.03.2023, 17:02

Ford taie preţurile pentru SUV-ul Mustang Mach-E. Unde e disponibilă oferta
Ford taie preţurile pentru SUV-ul Mustang Mach-E. Unde e disponibilă oferta - Profimedia Images

Oferta este valabilă până la finalul lunii aprilie, în condiţiile în care China este cea mai mare piaţă auto din lume.

Maşinile Mustang Mach-E sunt acum disponibile în China la preţuri începând de la 209.900 yuani, după discount, a anunţat un reprezentat al Ford China.

Şi Tesla anunţă reduceri

Producătorul auto american a redus deja preţurile pentru Mach-E cu 5.900 pe piaţa din SUA. Şi Tesla a anunţat că a decis să taie preţurile pentru Model S şi Model X pe piaţa din SUA, cu 5.000, respectiv 10.000 de dolari. Este pentru a doua oară în acest an când Tesla anunţă reduceri de preţuri, după ce în luna ianuarie a tăiat preţurile globale pentru vehiculele sale electrice cu până la 20%.

În noiembrie, Ford anunţa că accelerează producţia Mustang Mach-E şi pe plan global ar urma să fabrice 270.000 de unităţi până la finalul lui 2023. Compania produce Mach-E în Mexic şi China.

Ford a vândut anul trecut 39.458 modele Mach-E pe piaţa din SUA, un avans de 45% faţă de 2021, dar în China a vândut doar 7.782 unităţi. Conform datelor CAAM - Asociaţia Producătorilor Auto din China - Tesla a vândut anul trecut 455.091 Model Y pe piaţa chineză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri economice » Ford taie preţurile pentru SUV-ul Mustang Mach-E. Unde e disponibilă oferta. Şi Tesla a anunţat reduceri