Antena Meniu Search
x

Update Formula 1: A treia sesiune de antrenamente pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY

A treia sesiune de antrenamente pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite, a fost live în AntenaPLAY de la ora 15:30. Calificările pentru marea cursă de sâmbătă se vor vedea în direct, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 18:45.

de Redactia Observator

la 08.03.2024, 17:34

mașină de Formula 1
Formula 1: A treia sesiune de antrenamente pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY - Profimedia Images

UPDATE 16:30. S-a terminat a 3-a sesiune de antrenamente pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite. Max Verstappen a înregistrat cel mai bun timp.

UPDATE 15:30: A început a treia sesiune de antrenamente pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite!

Puteţi urmări cursele pe link-urile de mai jos:

https://antenaplay.ro/live/formula-1-live

Pe acelaşi subiect

https://antenaplay.ro/live/formula-2-live

https://antenaplay.ro/live/formula-3-live

În prima sesiune de antrenamente de joi, Max Verstappen a încheiat pe primul loc. Campionul mondial en-titre a înregistrat timpul de 1:29.659, iar pe locul secund, la o aproape două zecimi distanţă, s-a clasat Fernando Alonso.

Sergio Perez, colegul lui Max Verstappen de la Red Bull, a încheiat primul antrenament pe locul trei. Piloţii Ferrari au încheiat pe locul 5 şi 6, în timp ce Lewis Hamilton s-a clasat pe locul opt, la mai bine de jumătate de secundă de timpul stabilit de Max Verstappen.

În a doua sesiune de antrenamente de vineri, care s-a văzut live tot în AntenaPLAY, Fernando Alonso a înregistrat cel mei bun timp, 1:28.827, fiind urmat de George Russell. Max Verstappen a încheiat pe locul trei, în timp ce Lewis Hamilton s-a clasat tot pe opt.

Anul trecut, cursa din Arabia Saudită a fost câştigată de Sergio Perez. Acesta a înregistrat timpul de 1:21:14.894.

Lewis Hamilton a tras un semnal de alarmă, după ultimele controverse din Formula 1

Lewis Hamilton a tras un semnal de alarmă, după ultimele controverse din Formula 1. Septuplul campion mondial a vorbit despre problemele în care au fost implicaţi recent Christian Horner, şeful Red Bull, şi Mohammed Ben Sulayem, preşedintele FIA.

Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes) a declarat, miercuri, că Formula 1 trăieşte "un moment crucial" în istoria sa, din cauza unei serii de controverse din afara pistei care îi afectează imaginea în acest început de sezon, informează AFP.

După "cazul Horner", managerul general al lui Red Bull, absolvit de vină într-o anchetă internă după acuzaţiile de "comportament nepotrivit" la adresa unei angajate, urmează cel al preşedintelui Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA), Mohammed Ben Sulayem, care este acuzat, conform unor dezvăluiri ale postului BBC, că ar fi cerut echipei sale să găsească o cale pentru a nu omologa circuitul din Las Vegas, care a găzduit primul său Grand Prix de Formula 1 în 2023.

"Toate aceste lucruri nu oferă o imagine bună în exterior, dar nici în interior", a declarat Hamilton, septuplu campion mondial, înaintea Grand Prix-ului Arabiei Saudite programat la finele acestei săptămâni.

"Eu cred că este un moment foarte important pentru ca acest sport să-şi arate valorile şi fiecare dintre noi trebuie să fim responsabili pentru acţiunile noastre", a adăugat pilotul britanic, care de anul viitor se va alătura echipei Ferrari după 12 sezoane petrecute la Mercedes.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri economice » Formula 1: A treia sesiune de antrenamente pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY