Antena Meniu Search
x

Video Gestul înfiorător făcut de bărbatul care și-a ucis mama cu sânge rece, în Gorj. Cuprins de remușcări, a mărturisit totul

Crimă şocantă într-o comună din Gorj. O mamă octogenară a fost ucisă în bătaie de fiul său. Bărbatul a lăsat bătrâna fără suflare în casă și apoi a plecat la Timişoara, unde locuieşte. Acolo a mers la Poliţie şi a mărturisit fapta. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 22.05.2024 , 14:05

Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, a fost adus aseară în arestul IPJ Gorj. Crima a avut loc sâmbătă într-un sat din localitatea Crasna. El se afla în vizită la mama să, care avea 83 de ani. Potrivit unor surse din anchetă, bătrâna a avut parte de un sfârșit cumplit. Ar fi fost bătută crunt și lăsată să agonizeze până la moarte. Ce a urmat i-a șocat și pe anchetatori.

Fiul său ar fi așezat-o în pat și a mai rămas în aceeași casă încă două zile, apoi a plecat la Timișoara, unde locuiește. Pentru că avea remușcari, acolo a mers singur la Poliție, unde și-a mărturisit faptele. Criminaliștii din Gorj au mers la adresă și au găsit bătrâna fără suflare. Astăzi bărbatul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Acesta va fi cercetat pentru omor, faptă pentru care, potrivit Codului Penal, riscă până la 20 . de ani de închisoare.

Bătrâna din Gorj, ucisă cu sânge rece

Vezi și

"În fapt s-a reţinut că în ziua de 18.05.2024, suspectul E.V. a agresat fizic pe mama sa, în vârstă de 81 de ani, în locuinţa acesteia din comuna Crasna, sat Aninişul din Vale, judeţul Gorj, producându-i leziuni care au condus la decesul acesteia. Din concluziile preliminare întocmite de Serviciul de Medicină Legală Gorj, rezultă că victima prezintă multiple echimoze şi escoriaţii faciale, umăr drept şi braţe, antebraţe, coate, mâini, torace anterior, coapsă stânga, ambii genunchi şi gambe, care s-au putut produce prin lovirea repetată cu corp dur, cădere şi compriare cu degetele şi pot data din 18.05.2024, iar cele faciale şi toracice pot să fie în legătură de cauzalitate cu decesul acesteia", au precizat procurorii.

Ei au adăugat că bărbatul a luat legătură cu fiul său, care se află în altă ţară şi i-a povestit ceea ce făcusem, iar acesta l-a îndemnat să se predea poliţiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Stiri economice » Gestul înfiorător făcut de bărbatul care și-a ucis mama cu sânge rece, în Gorj. Cuprins de remușcări, a mărturisit totul