Antena Meniu Search
x

Indicele Robor a crescut după ședința Guvernului cu BNR (Video)

Indicele Robor, în funcţie de care se calculează ratele românilor, a atins astăzi un record al ultimilor ani! Saltul vine după o întâlnire de gradul zero între Liviu Dragnea, Guvern şi BNR. După discuţii, oficialii au transmis că România este departe de o criză financiară.

Vezi și

Indicele Robor, în funcţie de care se calculează ratele românilor, a atins astăzi un record al ultimilor ani! Saltul vine după o întâlnire de gradul zero între Liviu Dragnea, Guvern şi BNR. După discuţii, oficialii au transmis că România este departe de o criză financiară. Însă analiştii estimează că ROBOR va creşte în continuare, iar BNR ar urma să majoreze şi dobânda cheie.

Chiar şi dacă există aceste avertismente, oficialii BNR spun că situaţia nu e gravă. De anul trecut şi până acum, ratele românilor au tot crescut. 

Până şi liderul PSD, Liviu Dragnea, spune că acest război nu există. Trei ore a discutat cu premierul şi cu guvernatorul Isărescu. După discuţia de aseară, şeful PSD a transmis că România nu este în pragul unei crize economice. 

O nouă şedinţă urmează luni, la BNR, când este foarte probabil ca dobânda-cheie să crească din nou. Este un semnal puternic în piaţă şi ar putea influenţa toate creditele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri economice » Indicele Robor a crescut după ședința Guvernului cu BNR (Video)