Antena Meniu Search
x

Haine mai ieftine: se anunţă reduceri şi de 70-80% în magazine

A început nebunia reducerilor, iar mall-urile sunt pline. Preţurile au intrat la apă şi cu 50 la sută. Este abia începutul, spun comercianţii, care anunţă că pregătesc discounturi şi mai mari. 

Vezi și

A început nebunia reducerilor, iar mall-urile sunt pline. Preţurile au intrat la apă şi cu 50 la sută. Este abia începutul, spun comercianţii, care anunţă că pregătesc discounturi şi mai mari. Cei care se pregătesc pentru toamnă, dar nu ţin neapărat să fie în pas cu moda, găsesc reduceri generoase. E drept, produsele sunt din colecţia de sezonul trecut.

În magazinele cu haine de damă, e aglomeraţie mare, chiar dacă e abia începutul săptămânii. Totul este redus la jumătate. Cu asemenea preţuri, e greu să rezişti tentaţiei de a-ţi reînnoi garderoba, spun doamnele venite la cumpărături. 

Într-un magazin din mall, o geacă de toamnă din colecţia de anul trecut costă 100 de lei, la jumătate faţă de preţul din sezon. Blugi găsim la preţul de 70 de lei, iar cămăşi - între 70 şi 90 de lei. Preţurile costumelor de baie au intrat şi ele la apă. 

Promoţii au şi brand-urile internaţionale. Preţurile iniţiale au fost ceva mai mari, aşadar, şi reducerile se resimt. 

Din iulie, preţurile vor scădea şi mai mult, cu 70 sau chiar 80%. Însă, cine aşteaptă până atunci, riscă să rămână fără mărimea potrivită.

În unele magazine, au apărut deja şi haine pentru sezonul toamnă-iarnă, dar vor intra la promoţie abia de la începutul anului viitor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Haine mai ieftine: se anunţă reduceri şi de 70-80% în magazine