Antena Meniu Search
x

60.000 de abonaţi timişoreni nu mai au apă caldă, după ce furnizarea de gaze a fost oprită din cauza datoriilor

Timişorenii abonaţi la sistemul public de încălzire rămân fără apă caldă, după ce E.On Energie România a sistat furnizarea de gaze naturale către compania de termoficare, Colterm. Reprezentanţii Primăriei Timişoara se află la negocieri.

Timişorenii abonaţi la sistemul public de încălzire rămân fără apă caldă, după ce E.On Energie România a sistat furnizarea de gaze naturale către compania de termoficare, Colterm.

Reprezentanţii Primăriei Timişoara se află la negocieri.

Potrivit reprezentanţilor comoaniei de termoficare Colterm Timişoara, datoria către furnizorul de gaze naturale E.On Energie România se ridică la 7,5 milioane lei.

„Ne-a fost sistată furnizarea gazului de către E.On. Până spre miezul nopţii putem asigura agentul termic. S-a întâmplat din cauza unei datorii de aproximativ 7,5 milioane de lei. Reprezentanţii Colterm şi ai Primăriei au cerut deja o eşalonare a datoriei şi aşteptăm răspuns de la E.On. În acest moment se poartă deja negocieri în acest sens”, a declarat Ofelia Herghelegiu, purtătorul de cuvânt al Colterm.

Şi primarul Nicolae Robu a declarat pentru News.ro că a solicitat o eşalonare a datoriei, până în 10 iulie, iar acum aşteaptă un răspuns de la E.On.

Sistarea furnizării apei calde va afecta aproximativ 60.000 de abonaţi.

(sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » 60.000 de abonaţi timişoreni nu mai au apă caldă, după ce furnizarea de gaze a fost oprită din cauza datoriilor