Antena Meniu Search
x

Video Ianuarie, luna cu cele mai mici preţuri la biletele de avion. Zboruri cu câțiva euro spre Franţa, Spania, Austria, Italia sau Portugalia

E luna din an cu cele mai mici preţuri la biletele de avion. Cu câţiva euro, putem călători în Franţa, Spania, Austria, Italia sau Portugalia. Reducerile depăşesc şi 50%, aşa că specialiştii în turism spun să profitaţi acum de oferte, pentru că în perioada următoare tarifele de călătorie vor creşte substanţial.

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 16.01.2022, 22:22

Vezi și

Madalina Chitac, reporter Observator: Dacă încă nu v-ați făcut planuri de călătorie, o plimbare până la Sinaia ar putea fi o idee potrivită. Un bilet de tren București - Sinaia ne costă 55 de lei iar până acolo avem de parcurs o distanță de aproximativ 150 de kilometri. Mai există o variantă. De aceiași bani putem parcurge o distanță de peste 2.200 de km și putem ajunge până Italia, la Napoli. Un bilet de avion București - Napoli, dus întors, ne costă doar 10 euro. 

Companiile aeriene se bat în reduceri care mai de care mai consistente. 

Claudia Tocilă, reprezentant platformă turism: Prețurile biletelor de avion pot fi cu până la 60% mai mici decât în restul anului. Companiile aeriene își pregătesc orarul de zbor și testează anumite destinații și apetitul pentru aceste destinații. 

Din lista destinaţiilor spre care se poate zbura ieftin nu lipsesc Vienna, Barcelona sau Paris

Pe acelaşi subiect

Tarifele sunt în jur de 40-60 de euro. Ce-i drept, doar cu bagaj uşor, de mână. Preţurile urcă semnficativ atunci când dorim şi bagaj la cală. Şi mai e un lucru pe care doritorii de vacanţe cu buget mic trebuie să îl ştie. Sunt destule cazurile în care companiile aeriene low cost anulează zborurile, uneori cu câteva zile înainte de călătorie. Sunt riscuri pe care cei mai mulţi clienţi sunt dispuşi să şi le asume. 

Roxana Ilinca, manager agenție turism: Sfătuim toți pasagerii să își achiziționeze asigurări extra de călătorie, care să permită recuperarea contravalorii pachetului achiziționat. 

Specialiştii din turism spun că trebuie să fim atenţi la oferte. În lunile următoare, pachetele turistice se vor scumpi cu până la 30%. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Ianuarie, luna cu cele mai mici preţuri la biletele de avion. Zboruri cu câțiva euro spre Franţa, Spania, Austria, Italia sau Portugalia