Antena Meniu Search
x

Video ''Litoralul pentru toţi'' începe mai devreme anul acesta. Unde se găsesc cele mai multe şi mai bune oferte

Dacă nu aţi ajuns încă la mare, avem o veste bună! Programul ''Litoralul pentru toţi'' începe mai devreme anul acesta, pentru că şi elevii se întorc mai repede la şcoală. Din 28 august, hotelierii promit preţuri şi cu 75 la sută mai mici decât cele din vârf de sezon. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 20.08.2022, 20:22

Vezi și

Dacă tarifele de până acum vi s-au părut prea mari, nu aţi avut concediu sau pur şi simplu nu vă place aglomeraţia din iulie-august, mai aveţi o şansă. Programul "Litoralul pentru toţi" începe peste opt zile cu oferte greu de refuzat. Iar sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță. 

Aurelian Marin, manager agenție de turism: După 1 septembrie tarifele scad. Pleacă undeva de la 70 de lei pe cameră pe noapte, majoritatea sunt între 70 şi 150 de lei pe cameră pentru cazare sau pentru cazare cu mic dejun.  

Dragoș Răducan, vicepreședinte FPTR: E mai scump combustibilul decât un sejur de trei zile la mare. Tarife care pot să ajungă până la 190-200 de lei pentru cazare cu mic dejun într-un hotel de trei stele sau până la 500 de lei cazare cu all inclusive tot într-un hotel de trei stele. Deci tarifele sunt pentru toate buzunarele.

Doritorii se pot caza în hoteluri de pe tot litoralul, din Mamaia şi până în Mangalia. Cele mai multe oferte însă se găsesc în Eforie şi în staţiunile din sud, care au renăscut în această vară. Până în acest moment 50 de hoteluri sunt înscrise programului litoralul pentru toţi, însă până pe data de 28 august vor fi înscrise peste 100 de unităţi, spun reprezentanţii Federației Patronatelor din Turismul Românesc. Aceştia vor pune la dispoziţie turiştilor peste 10 mii de locuri de cazare. 

Pe acelaşi subiect

Când începe ''Litoralul pentru toţi''

''Litoralul pentru toţi'' începe mult mai devreme pentru că şi şcoala începe mai repede. 

Anca Nedea, proprietar hotel: De pe patru septembrie sunt ofertele cele mai bune, majoritatea proprietăţilor sunt deschise până pe 17 septembrie. Din păcate, nişa de familişti şi de copii pentru care perioada este cea mai potrivită din punct de vedere al climei nu mai poate să acceseze pachetul.

Unii turişti care au apucat deja să se bucure de mare nu sunt tentaţi de preţurile mici, dar sunt şi doritori. 

''Faptul că vor scădea preţurile nu vă face cu ochiul să mai veniţi?

Nu ştiu, că deja vara e pe final, nu ştiu dacă o să mai fie cald.''

''Nu, acum e sezonul, acum e cald.'' 

Pe lângă preţurile mici, veştile sunt bune şi de la meteorologi. Toamna se lasă aşteptată, iar vremea va fi caldă şi în primele două săptămâni din luna septembrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri economice » ''Litoralul pentru toţi'' începe mai devreme anul acesta. Unde se găsesc cele mai multe şi mai bune oferte