Antena Meniu Search
x

Video Locul din România unde fotografii surprind cele mai frumoase imagini: "Oriunde îți întorci privirea vezi un peisaj demn de pus în ramă"

Toamna desenează peisaje de vis în toată ţara. Pasionații de fotografie au pornit deja pe drumuri de munte să surprindă cele mai frumoase imagini. Un astfel de loc este în Gorj, la Cheile Galbenului. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 27.09.2023, 21:07

Vezi și

Toamna a mai lăsat puțin pomii verzi chiar dacă ne apropiem de finalul lui septembrie. Pentru oricine pleacă pe cărări de munte, turişti sau fotografi profesionaţi, peisajele sunt demne de imortalizat.

"Odată ajuns pe cele mai înalte stânci din Cheile Galbenului nu trebuie neapărat să fii un fotograf profesionist ca să găsești cadrul perfect. Oriunde îți întorci privirea poți să surprinzi un peisaj demn de pus în ramă", transmite Diana Speretoiu, reporter Observator.

Răzvan e unul dintre fotografii pasionaţi de spectacolul toamnei. 

Răzvan Ciobanu, fotograf: Soarele e puțin mai jos și ne dă un pic mai multe șanse să găsim niște cadre bune

Fascinat de peisaje şi-a adus și câțiva preteni din Bucureşti. Pentru cele mai frumoase cadre cu natură sălbatică, au ales calea spectaculoasă, care oferă multă adrenalină.

Răzvan Ciobanu, fotograf: Zona asta ne place foarte mult. E motivul pentru care am și ales să venim aici. Sunt multe atracții și multe locuri de joacă cum ne place nouă să le spunem. În special ce o să facem azi: escaladă și via ferrataFacem asta ca să surprindem intensitatea emoțiilor, frumusețea peisajului și, în general, ce trăiește un turist care vine să facă via ferrata aiciE o zi însorită și vizibilitatea e foarte bună. Putem să vedem departe, către Oltenia, dar și crestele înalte ale Munților Parâng și Căpățânii.

De luna viitoare, o dată ce pădurile de fag și mesteacăn își vor pune toate hainele de toamnă, împrejurimile se anunță și mai spectaculoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri economice » Locul din România unde fotografii surprind cele mai frumoase imagini: "Oriunde îți întorci privirea vezi un peisaj demn de pus în ramă"