Antena Meniu Search
x

Idei pentru aranjarea mesei de Crăciun: roşu cu accente de auriu sau argintiu cu nuanţe de şampanie

Roşu cu accente de auriu sau argintiu cu nuanţe de şampanie. Nu vorbim despre rochii extravagante, ci... despre masa de Crăciun.

Vezi și

Roşu cu accente de auriu sau argintiu cu nuanţe de şampanie. Nu vorbim despre rochii extravagante, ci... despre masa de Crăciun. Tradiţională sau modernă, important este ca totul să fie amenajat perfect pentru a impresiona musafirii. Deşi, bugetul gazdei poate fi mai sărac cu cel puţin 5000 de lei. Există şi o dilemă, în vremurile noastre. Unde punem telefonul când ne aşezăm la masă? Răspunsul s-ar putea să vă dezamăgească.

Crăciunul este sărbătoarea care uneşte familia în jurul masei. Se deapănă poveşti şi se întăresc relaţii.

Gusturile românilor sunt împărţite între masa tradiţională şi cea modernă. La prima nu lipseşte nuanţa de roşu. Însă stilul simplu, modern, începe să fie câştige teren. Singurele elemente clasice sunt lumânarea, care dă o notă de căldură, şi crenguţele de brad.

Şi, pentru că trăim vremuri moderne, fiecare dintre noi se întreabă: unde punem telefonul când ne aşezăm la masă. În stânga să ne fie la îndemână, în dreapta pentru cei dreptaci sau undeva aruncat la întâmplare lângă tacâmuri. Ei bine, specialiştii în codul bunelor maniere spun că atunci când ne aşezăm la masă cu prietenii ori cu familia, telefonul ar trebui să fie ţinut în buzunar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri economice » Idei pentru aranjarea mesei de Crăciun: roşu cu accente de auriu sau argintiu cu nuanţe de şampanie