Antena Meniu Search
x

Video Măsurile pregătite de Guvern care ar putea duce la noi scumpiri la pompă. Cât costă acum un litru de benzină sau motorină standard

Vă îndemnăm acum să profitaţi de minivacanţe sau de drumuri cu maşina, cât mai puteţi. În curând, am putea vedea noi scumpiri la pompă. Preţurile carburnaţilor ar putea creşte şi mai mult, după ce Guvernul a impus un impozit suplimentar companiilor de petrol şi gaze. 

Florentina Lazăr
de Florentina Lazăr

la 29.09.2023, 13:12

Vezi și

Guvernul suprataxează cu 0,5% din cifra de afaceri companiile de petrol şi gaze şi de asemenea vrea să mărească redevenţa pentru ţiţei de trei ori, acea taxă pentru exploatarea bogăţiilor solului, spun surse guvernamentale.

Măsurile ar duce la creşterea preţului carburanţilor

Aceste două măsuri ar duce la creşterea preţului carburanţilor, spun experţii din domeniu. Cu toate acestea, ministrul de Finanţe susţine că ar fi o creştere a preţului nedreaptă şi total injust că această sarcină fiscală de la marile companii către clienţi, aşadar către oameni.

De altfel, liderul pieţei a scumpit deja motorina în această dimineaţă cu 50 de bani, după ce ieri a ieftinit benzina standard. În staţiile din Capitală, un litru de benzină standard costă între 7 lei şi 23 de bani şi 7 lei şi 29 de bani, iar un litru de motorină standard între 7 lei şi 74 de bani şi 7 lei şi 77 de bani pe litru. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri economice » Măsurile pregătite de Guvern care ar putea duce la noi scumpiri la pompă. Cât costă acum un litru de benzină sau motorină standard