Antena Meniu Search
x

Mohammad Murad, nemulțumit de controalele ANPC pe litoral: "Vin cu multe alte figuri în cap, că vă închid, ameninţări"

Cele mai populare restaurante şi terase din Costineşti au fost controlate la sânge de autorităţi. Peste 6 tone de alimente expirate care urmau să ajungă pe mesele localurilor din Costineşti au fost descoperite de Inspectorii ANPC în timpul controalelor, dar omul de afaceri Mohammad Murad s-a declarat nemulţumit de aceste verificări. 

de Redactia Observator

la 09.08.2022, 18:03

Mohammad Murad, nemulțumit de controalele ANPC de pe litoral: "Vin cu multe alte figuri în cap, că vă închid, că vă fac, ameninţări"
Mohammad Murad, nemulțumit de controalele ANPC de pe litoral: "Vin cu multe alte figuri în cap, că vă închid, că vă fac, ameninţări" - Observator

Inspectorii ANPC au fost nevoiţi să spargă uşile mai multor locaţii cu ajutorul jandarmilor, pentru că proprietarii i-au aşteptat cu depozitele sub lacăt. În cele din urmă, în interior, au fost găsite nereguli grave: carne expirată de 3 ani, condimente scoase din ambalaje pentru a se pierde informatiile legate de termen, produse fără elemente de identificare, resturi de alimente şi mizerie de nedescris în spaţiile de depozitare a produselor. La o singură locaţie, controalele au durat 12 ore.

Omul de afaceri Mohammad Murad a postat, marţi, pe pagina sa de Facebook, o filmare în care se declară nemulţumit de controalele de pe litoral. Persoanele care verifică unităţile de la malul mării "vin cu multe alte figuri în cap, cu cuvinte nepotrivite, că vă închid, că vă fac, ameninţări", consideră omul de afaceri care fost preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc şi deţine mai multe investiţii pe litoral. El a susţinut că nu este nevoie de controale pentru că investitorii îşi cunosc obligaţiile.

"Suntem în vârful sezonului, este gradul de ocupare cel mai mare de la începutul sezonului. De la 1 august am avut un grad de ocupare spre 90% în multe staţiuni”, a afirmat omul de afaceri.  El s-a arătat nemulţumit de controalele dese de pe litoral.  "Avem sezon frumos, vremea e superbă, e primul an când totul e perfect, vorbim de turism, nu sunt cazuri la mare de Covid, chiar nu avem toxiinfecţii alimentare, lucrurile merg în parametri normali, un pic mai puţin cu controalele, domnule prim-ministru. Ne vizitează cam des. Nu mă deranjează pe mine, dar pe cei mici cred că îi deranjează. Patronii mici sunt acum ori bucătari, ori ospătari, că nu avem personal. Mai puţin cu controalele că nu aşa se face. Cei care vin în control nu au stilul ordonat, vin cu multe alte figuri în cap, cu cuvinte nepotrivite, că vă închid, că vă fac, ameninţări. Nu e binevenit acest mod şi de aceea fac apel măcar luaţi în vedere că nu e nevoie de controale că ştim noi obligaţiile noastre. Supravegherea este binevenită oricând”, a mai transmis Murad. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Mohammad Murad, nemulțumit de controalele ANPC pe litoral: "Vin cu multe alte figuri în cap, că vă închid, ameninţări"