Antena Meniu Search
x

Noul Duster ajunge şi în România! Primele impresii după un drive test la volanul modelului produs la Mioveni

Noul Duster poate fi comandat şi în România. Lista de preţuri porneşte de la 12.350 de euro, dar poate ajunge la peste 20 de mii.

Vezi și

Noul Duster poate fi comandat şi în România. Lista de preţuri porneşte de la 12.350 de euro, dar poate ajunge la peste 20 de mii. Cea de-a doua generaţie a modelului produs la Mioveni vine cu un nou design exterior şi multe echipamente opţionale. Un sistem de camere pentru parcare, airbag-uri cortină sau direcţie asistată electric. O echipă Observator a testat noul Duster pe drumurile din Grecia.

Noile Duster ne-au aşteptat încă de când am aterizat în Grecia. Am testat variantele cu motor pe benzină, 125 de cai putere, dar şi cu motorizare diesel, de 110 cai putere şi cutie de viteze automată. Ambele - cu tracţiune 4x2.

Am făcut în jur de 100 de kilometri şi putem spune că ne-a lăsat o impresie plăcută, aici, pe drumurile din Grecia. Modelul va ajunge şi în România abia la sfârşitul acestui an, iar varianta de top va costa în jur de 20 de mii de euro. 

Versiunea de bază este cu aproape 8.000 de euro mai ieftină. 

Andrei Stratu, şef produs gama Dacia:

Preţul pentru noul Duster, distribuit în România, pleacă de la 12.350 de euro pentru versiunea de echipare Essential, cu motorizare 1,6 litri, benzină, 115 cai, tracţiune faţă.

Acesta este cel mai ieftin Duster vândut în România. Pentru clienţii francezi, Dacia pune pe piaţă o echipare mai ieftină cu aproape 400 de euro. Dar şi mai săracă la dotări. Românii care vor mai multe opţiuni, pot alege echiparea Prestige.

Preţul de 18.750 de euro include patru airbaguri, pilot automat, cameră pentru parcarea cu spatele, navigaţie, geamuri electrice, aer condiţionat automat şi oglinzi electrice încălzite. 

Noi am testat şi o versiune 4x4, cu sisteme opţionale şi puţine emoţii.

Pentru a configura echiparea supremă la Duster, mai pot fi adăugate vopseaua metalizată, tapițeria de piele, pachetul de hărți pentru navigaţie, sistemul de camere şi cardul de acces „mâini libere", iar totalul de plată pentru maşină ajunge la 20.300 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Noul Duster ajunge şi în România! Primele impresii după un drive test la volanul modelului produs la Mioveni