Antena Meniu Search
x

Video Nuntă pe plajă, în România. Taxa de cununie în 2023 şi condiţiile pe care viitorii miri trebuie să le respecte

Val de căsătorii pe malul mării! Puţine weekenduri mai sunt disponibile vara aceasta pentru cununii pe plajă. Organizatorii de nunţi de pe litoral au agendele pline. În ciuda taxei de aproape două mii de lei pe care o cere primăria, cuplurile fac cereri pe bandă rulantă să îşi unească destinele într-un decor romantic.

de Redactia Observator

la 11.06.2023, 13:38

Vezi și

Pe Ana şi pe Aurel i-a unit şi marea, nu doar ofiţerul stării civile în faţa căruia au spus DA. După o relaţie de 10 ani în care plaja şi valurile au fost martorii multor momente emoţionante din viaţa lor, tinerii mai au o amintire magică - o căsătorie ca-n filme. 

"Suntem crescuţi aici în Constanţa şi automat avem foarte multe amintiri pe plajă. Ne-am dorit să fie ceva diferit faţă de ceea ce ar fi fost dacă la primărie sau casa căsătoriilor.''

"Mi se pare un moment mai special şi un spaţiu diferit, cum a zis şi Ana, mai relaxant.''

Invitaţii la căsătoria Anei şi a lui Aurel au venit din oraşele lor cu o zi înaintea evenimentului. Şi ca să aibă timp să se pregătească, şi ca să profite de plajă, soare şi mare.

Pe acelaşi subiect

"E o super idee să îţi faci nunta aici pe plajă, a fost şi foarte cald, am prins şi o vreme foarte bună.''

"Mi se pare o idee frumoasă, chiar mă gândesc să fac şi eu la fel. Mi se pare ceva simplu şi inedit.''

Ceremoniile în aer liber au fost multă vreme tabu în România, dar, din anul 2020, legea permite oficierea cununiilor civile în locuri publice - pe plajă, în parcuri şi chiar în muzee. Cine vrea să se căsătorească la mare şi nu locuieşte la Constanţa trebuie ori să îşi facă viză de flotant, ori să convingă ofiţerul stării civile din oraşul lui să îl însoţească pe plajă.

Taxa pentru oficierea căsătoriei pe plajă în 2023

Taxa pentru oficierea căsătoriei pe plajă este aproape două mii de lei. Amenajarea locului, de care se poate ocupa un organizator de evenimente, înseamnă cheltuieli cu decorul, florile şi mâncarea pentru invitaţi. 

Loredana Florea, organizator evenimente: Tot ce ţine de eveniment este inclus în pachetele noastre, mâncare, băutură, servicii extra, candy bar. Astfel ei trebuie să se ocupe doar de detaliile cele mai simple, cum ar fi să-şi aleagă ţinutele, muzica.

Locurile preferate pentru căsătorii la malul mării sunt plajele din Mamaia-Nord, Năvodari, Olimp şi Vama Veche.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Nuntă pe plajă, în România. Taxa de cununie în 2023 şi condiţiile pe care viitorii miri trebuie să le respecte