Antena Meniu Search
x

O casă abandonată de peste 10 ani e vândută cu 350.000 de euro. De ce nu se înghesuie cumpărătorii

Anunţul de vânzare al unei „căsuţe care are nevoie doar de puţină dragoste” a creat frenezie pe internet. Locuinţa nu este racordată la reţeaua electrică naţională sau la reţeaua publică de alimentare cu apă, însă avantajele sunt altele: nu sunt vecini gălăgioşi în jur, iar peisajul este de vis. Proprietatea izolată a fost scoasă la vânzare la preţul de 300.000 de lire sterline (aproape 350.000 de euro), după ce nu a mai fost locuită de mai bine de un deceniu, scrie BBC.

de Redactia Observator

la 17.03.2023, 12:34

O casă izolată, abandonată de peste 10 ani, e vândută cu 350.000 de euro. De ce nu se înghesuie cumpărătorii
O casă izolată, abandonată de peste 10 ani, e vândută cu 350.000 de euro. De ce nu se înghesuie cumpărătorii - Fisher Hopper Estate Agents

Localizată în zona montană Yorkshire Dales, accesul pe proprietate se poate face doar cu maşini 4x4. Preţul iniţial a fost de 350.000 de lire sterline, însă agenţii imobiliari au decis să facă o reducere de 50.000 de lire deoarece nimeni nu s-a arătat interesat la momentul respectiv. În prezent, în ciuda faptului că anunţul a devenit viral, nu a fost depusă nicio ofertă de cumpărare.  

Potrivit anunţului, casa este dotată cu o turbină eoliană pentru producerea electricităţii şi un generator diesel. În ciuda peisajului idilic, agentul imobiliar nu crede că proprietatea ar putea deveni “acasă” pentru o familie din cauza distanţei faţă de cel mai apropiat oraş. 

Însă, în mâinile unui cumpărător cu viziune, căsuţa ar putea fi transformată într-o cafenea sau într-un hotel, spune Darren Spratt. „Vindem case obișnuite, dar ne place să vindem proprietăți neobișnuite și provocatoare”, a declarat agentul imobiliar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri economice » O casă abandonată de peste 10 ani e vândută cu 350.000 de euro. De ce nu se înghesuie cumpărătorii