Antena Meniu Search
x

Video "O sumă de la 2.000 de lei în sus mi se pare potrivită". Cele trei joburi tot mai căutate de studenţi

Zilele acestea are loc special pentru studenţi un târg de joburi. Ştim că IT-ul este la mare căutare, dar de această dată ne adresăm celor care vor să urmeze o carieră în jurnalism, PR sau publicitate. Şi sunt mulţi.

de Redactia Observator

la 27.04.2023, 14:56

Vezi și

Primul târg organizat de Asociaţia Studenţilor la Comunicare a adunat peste 15 companii din domeniul comunicării şi al jurnalismului. 

Organizator: "Cum sunt multe locuri de muncă în acest domeniu, am considerat oportun să le facilităm accesul de angajare studenţilor. Pot să se angajeze pe partea de copywriteri, specialist de social media, jurnalist sau specialist de administrare site web."

O şansă pentru toţi cei care termină facultăţile de Jurnalism, Comunicare sau Litere, dar şi pentru oricine este interesat să încerce un domeniu din ce în ce mai căutat.

Student: "Media la care mă aştept pentru un începător ar fi la 2000 de lei, cam aşa."

Studentă: "O sumă de la 2000 de lei în sus mi se pare potrivită. Fiind la Comunicare şi Relaţii Publice, vreau să mă îndrept spre domeniul ăsta, PR, social media, marketing."

Salariile oferite de companii

Cătălin Nicolae, companie telecomunicaţii: "Pentru un începător, undeva la 2000 de lei, iar salariul creşte în funcţie şi de performanţele pe care le oferă."

Mihaela Ganciu, firmă PR: "Începem de la 400 de euro, dar poate creşte exponenţial odată cu implicarea în proiecte foarte importante."

În cadrul târgului, studenţii au parte şi de workshopuri sau conferinţe legate de orientarea în carieră. Târgul este deschis joi şi vineri, între orele 10 şi 17, la Casa Studenţilor din Bucureşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » "O sumă de la 2.000 de lei în sus mi se pare potrivită". Cele trei joburi tot mai căutate de studenţi