Antena Meniu Search
x

Ofertă de Black Friday: Bilet special de 10.000 de euro la Electric Castle. Ce poți face cu el

Ofertă specială de Black Friday, de la organizatorii Electric Castle 2023. A fost scos la vânzare un bilet special, care costă 10.000 de euro.

de Redactia Observator

la 11.11.2022, 12:42

bilet special la Electric Castle
Ofertă de Black Friday: Bilet special de 10.000 de euro la Electric Castle. Ce poți face cu el - Facebook / Electric Castle

"Biletul special include zbor către Cluj-Napoca, indiferent de locația de pornire, precum și transport de la Cluj-Napoca la Bonțida cu un elicopter privat și o mașină dedicată. Posesorul acestui bilet va putea explora toate zonele din festival, inclusiv cele care nu sunt accesibile publicului larg, fiind însoțit permanent de un ghid personal ce se va asigura că mâncarea, băutura și distracția sunt nelimitate în cele cinci zile", se arată în comunicatul celor de la Electric Castle.

Iar asta nu e tot. Cei care achiziționează biletul de 10.000 de euro la Electric Castle vor putea intra în backstage, acolo unde sunt vedetele festivalului.

"Acesta va putea intra și în backstage, locul de întâlnire a starurilor festivalului. Pentru cazare, opțiunile pornesc de la hotel de 5* în Cluj-Napoca, până la o structură în Glamping. Prețul unui astfel de bilet este de 10.000 de euro și va putea fi achiziționat de pe platforma emag.ro", au transmis reprezentanții festivalului Electric Castle.

Când va avea loc Electric Castle 2023

Pe acelaşi subiect

Ediția a 9-a a festivalului Electric Castle va avea loc între 19 și 23 iulie 2023. Odată cu anunțarea datelor de desfășurare, organizatorii vin și cu primele noutăți pentru fanii festivalului din Bonțida.

Organizatorii celui mai așteptat festival al verii au anunțat că, pentru ediția din 2023, s-au vândut deja 10.000 de abonamente. În prezent, mai sunt disponibile biletele din a doua etapă de vânzare, în care abonamentele pornesc de la 119 euro.

O altă veste bună din partea festivalului este menținerea ofertei speciale pentru tinerii de până în 21 de ani .

„Răspunsul entuziast pe care l-am avut din partea studenților ne-a convins să menținem, și pentru ediția din 2023, oferta specială pentru tinerii de până în 21 de ani. Vrem ca experiența unui festival de top să fie accesibilă tuturor, iar Youth21 Pass, la doar 99 de Euro, este modul în care îi încurajăm să descoperă ce înseamnă un eveniment unic pentru piața din România”, spune Tudor Costinaș, Head of Communication Electric Castle.

Noutățile la Electric Castle 2023

La castel, festivalierii se vor bucura de același EC Village, orașul în miniatură construit, an de an, pentru cei care vor să rămână 24/24 în aria festivalului, având toate facilitățile, inclusiv o scenă proprie,chiar lângă spațiul de cazare.

Ediția anului 2023 vine și cu noutăți. Participanții își pot închiria un spațiu de 24 mp în Village, unde vor putea parca mașina și instala cortul personal, o variantă ideală pentru cei care vin de la distanțe mai mari. Opțiunile de căsuțe, glam camp sau RV Camping rămân și ele disponibile, iar organizatorii au extins până la 17.000 de locuri capacitatea din camping, sold out la ultima ediție de festival.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri economice » Ofertă de Black Friday: Bilet special de 10.000 de euro la Electric Castle. Ce poți face cu el