Antena Meniu Search
x

Video Oferte de Revelion 2023. În staţiunile de pe Valea Prahovei, turiştii vor plăti cât pentru o maşină la mâna a doua

Revelionul în România va costa ca-n Dubai, anul acesta! În staţiunile de pe Valea Prahovei, trecerea în noul an ajunge să coste cât o maşină la mâna a doua! Dincolo de inflaţie, mai sunt şi artiştii invitaţi să facă atmosferă care au făcut ca preţurile să sară de 2.000 de euro de persoană. Dar cerere există, sunt hoteluri de top din Poiana Braşov, unde nu mai e niciun loc liber.

de Redactia Observator

la 25.11.2022, 20:00

Vezi și

Revelionul în România este mai scump ca oricând. După un an cu inflaţie galopantă, nici petrecerea dintre ani nu putea fi la reducere. Ba dimpotrivă. "Ca-n Dubai. Mai scump. Am cerut o oferă pentru cazare, dacă nu mă înşel, zece camere la Braşov, undeva la 10.000 de euro. Şi am zis pas, că nu o cumpăr", spune o femeie. Socoteala de acasă nu se potriveşte însă cu cea de la hotel. Pentru un sejur de patru nopţi la un hotel de patru stele din Sinaia, tarfele ajung şi la 8.000 de lei. Dar hotelierii se declară mulţumiţi. Gradul de ocupare este deja de 80%.

La hotelurile de patru stele din staţiune, tarifele se calculează direct în euro

"E mult mai bine ca-n anii precedenţi, suntem înapoi la gradul de ocupare din 2019. În 30 o să avem formaţia Holograf, în 31 avem Elena Gheorghe şi pe 1 o să avem Delia", a declarat Gheorghe Burlacu, director adjunct hotel din Sinaia. Pe vedete pariază şi un alt hotel de patru stele din Predeal. Aici, pachete de trei nopţi pornesc de la 3.600 de lei de persoană. Iar cu mai bine de o lună înainte de Revelion, 60% dintre locuri sunt deja rezervate.

"Include cazare, mic dejun, acces la zona spa, cină festivă de Revelion şi brunch pe data de 1. Vom avea Proconsul în noaptea de Revelion", a declarat Ana Maria Săndulescu, manager hotel Predeal. La unul dintre cele mai mare hoteluri din Poiana Braşov, deja toate cele 260 de locuri au fost ocupate pentru Revelion. La hotelurile de patru stele din staţiune, tarifele se calculează direct în euro. Potrivit estimărilor, preţurile sunt cu cel puţin 10 la sută mai mari decât anul trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri economice » Oferte de Revelion 2023. În staţiunile de pe Valea Prahovei, turiştii vor plăti cât pentru o maşină la mâna a doua