Antena Meniu Search
x

Video Oferte de Valentine's Day. Cât costă un răsfăț personalizat la spa, cu masaj, saună și cină festivă

Îndrăgostiţii fac de zor planuri pentru Valentine's Day. Hotelurile de la munte au oferte speciale. Terapii SPA, acces la saună și la piscină, și pârtii cu zăpadă ca-n povești. În Poiana Brașov, primele rezervări au fost făcute chiar cu șase luni în urmă.  

de Redactia Observator

la 03.02.2022, 21:03

Vezi și

Relaxare totală într-o atmosferă perfect romantică. Cu muzică în surdină, masaj şi împachetări cu tot felul de uleiuri parfumate. Pentru ca dragostea să plutească, la propriu, în aer. Totul este personalizat pentru îndrăgostiţi. Dar nu numai.

Claudia Sandu, reprezentant hotel: Sunt oferte de cazare cu sky pass inclus. Am pregătit surprize la intrarea în cameră. Cine romantice, zone de timp în doi petrecut la spa. 

Cât costă un pachet de două sau trei nopți de cazare

Cuplurile care vor să-şi sărbătorească iubirea într-un sejur de neuitat pot alege pachete de două sau trei nopţi de cazare. Oferta include şampanie, bomboane, cine romantice şi multe petale de trandafir.

Gabriel Roșca, director hotel: Două nopţi de cazare cu cină festivă în jur de 1.300 de lei două persoane. Punem la dispoziţia indrăgostiţilor sauna, piscină şi un masaj relaxant. Avem zăpadă, ne putem bucura de sky.

Iar ca atmosfera să fie completă, e ninsoare din belşug la munte. Aşa că, pe lângă răsfăţul din hotel, cuplurile se pot bucura şi de un peisaj de poveste. Cu poze superbe şi amintiri fabuloase. În Poiana Brașov, aproximativ 80 la sută din locurile de cazare sunt deja ocupate pentru Ziua Îndrăgostiţilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Oferte de Valentine's Day. Cât costă un răsfăț personalizat la spa, cu masaj, saună și cină festivă