Antena Meniu Search
x

(P) Credit de nevoi personale Standard sau STAR, cu un minimum de documente!

de Redactia Observator

la 24.06.2021, 13:13

Credit de nevoi personale
Credit de nevoi personale

Un credit de nevoi personale, fie el de tip bancar sau, în cazul de față, de tip IFN – acordat de o instituție financiară nebancară, precum Provident Financial România –, poate fi pasul către un vis împlinit, un plan finalizat cu succes ori soluția la una dintre problemele tale de ordin financiar.

Indiferent că ai nevoie de o sumă de bani pentru a-ți suplimenta bugetul astfel încât să-ți duci ideile la bun sfârșit ori pentru a realiza ceva ce ți-ai dorit de foarte mult timp, fie că un mic împrumut te-ar ajuta să acoperi anumite cheltuieli neprevăzute și să rezolvi diverse situații mai puțin plăcute, împreună cu Provident reușești totul mai ușor!

Prin urmare, în funcție de specificul cazului tău, în funcție de valoarea sumei de bani care îți este necesară, precum și ținând cont de veniturile tale lunare, poți apela la această IFN pentru un credit de nevoi personale Standard sau STAR. Iată ce presupune fiecare:

Credit de nevoi personale Standard

✔ Sume cu valoarea cuprinsă între 500 și 20.000 de lei

✔ Rate fixe săptămânale

✔ Fără garanți sau garanții

✔ Venit lunar fix dovedibil

✔ Informații clare despre costuri și condiții

Credit de nevoi personale STAR

✔ Sume cu valoarea cuprinsă între 6.000 și 15.000 de lei

✔ Rate fixe lunare

✔ Venit lunar fix dovedibil

✔ Fară giranți sau garanții

✔ Informații clare despre costuri și condiții

În ceea ce privește condițiile minime de eligibilitate, necesare pentru acordarea unui credit de tip IFN de la Provident Financial România, acestea sunt identice indiferent de tipul împrumutului, cu excepția valorii venitului lunar fix de care trebuie să dispui.

  • Actul de identitate

Acest document trebuie să ateste faptul că ai minimum 18 ani și că ești cetățean român. Totodată, este necesar ca adresa de domiciliu sau reședință din buletin să figureze pe teritoriul României.

  • Dovada venitului fix lunar

Pentru a dovedi că dispui de un venit fix lunar, e suficient să prezinți adeverința de salariu sau talonul de pensie. Alternativ, la cererea ta, Provident poate obține un raport privind veniturile tale, în urma interogării în baza de date a ANAF.

  • Un număr de telefon valabil

Pe lângă cele două acte necesare solicitării unui credit de nevoi personale Standard sau STAR, mai este nevoie să comunici reprezentanților companiei un număr de telefon valid, pentru a putea ține legătura pe toată durata contractului de împrumut.

Cu privire la modalitatea de aplicare pentru oricare dintre cele două tipuri de credite de nevoi personale Provident, ai de asemenea de ales, în funcție de cum îți este ție mai ușor:

- telefonic, sunând la unul dintre numerele cu tarif normal  021 9877 sau 021 275 75 75;

- trimițând un SMS la 1805;

- online, completând formularul disponibil pe site-ul instituției.

În ultimele două cazuri, vei fi contactat telefonic în cel mai scurt timp de către un reprezentat de vânzări, care îți va sta la dispoziție pentru finalizarea solicitării tale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri economice » (P) Credit de nevoi personale Standard sau STAR, cu un minimum de documente!