Antena Meniu Search
x

(P) Cum poţi aplica pentru un credit de nevoi personale?

Creditele de nevoi personale sunt sume de bani imprumutate, care pot fi folosite pentru anumite achizitii, cheltuieli urgente, sau stingerea unor datorii mai vechi, catre alte institutii financiare de creditare. Aceste imprumuturi sunt rambursate in rate lunare, pe o durata prestabilita, in functie de preferintele si posibilitatile tale de a le achita.

de Redactia Observator

la 14.09.2022, 12:52

Cum poti aplica pentru un credit de nevoi personale?
Cum poti aplica pentru un credit de nevoi personale?

Pentru ca pot aparea adesea situatii ce impun disponibilitatea unei sume mai mari de cheltuit, solicitarea unui credit ar putea fi cea mai rapida si convenabila solutie pe care o ai la indemana. Continua sa citesti daca vrei sa afli cum anume functioneaza procesul de solicitare a creditului.

Cum poti solicita un credit de nevoi personale?

Contractarea unui credit de nevoi personale de la un IFN precum Credius este o procedura rapida, ce iti permite sa obtii suma dorita in doar cateva momente. Ce trebuie sa faci? Acceseaza platforma online, introdu cateva date ce tin de identitatea ta, fa-ti un selfie si esti cu un pas mai aproape de creditul dorit! In doar cateva clipe esti verificat si validat de sistem, fara a depinde de personalul IFN-ului. Suma solicitata este transferata in cardul pe care l-ai inrolat in aplicatie.

Imprumuturile de acest fel au dobanzi fixe, ceea ce inseamna ca platile tale vor ramane aceleasi in fiecare luna. Intregul proces se poate desfasura de pe orice dispozitiv smart, chiar si prin intermediul telefonul tau mobil, la orice ora din zi sau din noapte. Nu exista limite privind varsta pana la care poti solicita si primi un credit, insa asigura-te ca ai cartea de identitate, pentru a-ti putea dovedi identitatea si peste varsta de 18 ani. Eviti astfel cu succes cozile interminabile, aglomeratia si timpul lung de asteptare.

Avantajele creditului prin selfie

In functie de motivul pentru care vei apela la un imprumut bancar, cel mai probabil vei lua in considerare care varianta te avantajeaza cel mai mult. In situatia unei probleme de sanatate sau a unei urgente de alta natura, este important sa poti obtine suma de bani de care ai nevoie, chiar si de pe telefonul mobil, in afara orelor unui program conventional, pentru o institutie financiara. Tocmai pe baza acestei ratiuni, la Credius poti obtine un credit chiar si cu un selfie, fara sa te prezinti la in sucursala. Acest serviciu s-a dezvoltat foarte mult mai ales in perioada pandemiei, datorita restrictiilor de interactiune fizica.

Indiferent de scopul imprumutului tau, primesti raspunsul in doar cateva momente, iar banii devin astfel solutia, nu problema. Apeleaza cu incredere la Credius, pentru imprumuturi online avantajoase si rapide!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri economice » (P) Cum poţi aplica pentru un credit de nevoi personale?