Antena Meniu Search
x

(P) Platformele de comparare te ajută să găsești mereu cel mai bun credit

Există o serie de aspecte la care trebuie să fii atent în momentul în care vrei să iei un credit, pentru a nu ajunge, pe termen mediu şi lung, în imposibilitatea de-ţi mai plăti ratele. 

de Redactia Observator

la 28.06.2021, 17:45

Platformele de comparare te ajută să găsești mereu cel mai bun credit
Platformele de comparare te ajută să găsești mereu cel mai bun credit
  • Pentru a fi siguri că alegeţi cele mai avantajoase soluţii financiare pentru nevoile voastre aveţi la dispoziţie două variante.

Ofertele băncilor şi ale IFN-urilor sunt pe cât se poate de diverse, astfel că alegerea unui împrumut rentabil, mai ales atunci când vine vorba de un credit de nevoi personale, poate deveni destul de dificilă. Din fericire, cu ajutorul unei platforme de comparare poţi lua cea mai bună decizie, mai repede decât ai spune „credit”.

În principiu, pentru a fi sigur că alegi cel mai avantajoasă soluţie financiară pentru nevoile tale ai la dispoziţie două variante.

Prima este cea „tradiţională”, care presupune, de obicei, să ai suficientă răbdare şi să aloci destul de mult timp pentru a intra pe site-ul fiecărei instituţii de creditare şi, de ce nu, chiar pentru a face drumuri până la cele mai apropiate bănci, pentru a primi informaţiile de care ai nevoie. Astfel, după îndelungi căutări îţi poţi crea propria bază de date, cu ofertele pe care le-ai obţinut. Însă, trebuie să ţii cont şi de faptul că există riscul să nu afli de la bun început care sunt chiar toate comisioanele sau taxele pe care le vei suporta şi astfel rişti să te trezeşti cu surprize mai puţin plăcute pe parcursul perioadei de rambursare.

A doua metodă este, din fericire, mult mai facilă şi mai eficientă, ajutându-te nu doar să economiseşti timp preţios, ci să găseşti şi cel mai rentabil împrumut, într-un timp foarte scurt. Folosind platformele de comparare, precum Sortter, poţi avea certitudinea că optezi pentru o soluţie de creditare avantajoasă şi adaptată nevoilor tale. Astfel, cu ajutorul platformei online Sortter vei avea acces la informaţiile esenţiale despre ofertele bancare şi nebancare disponibile pe piaţă, fix din confortul casei tale, fără a petrece ore-n şir pe site-urile băncilor sau IFN-urilor, deloc puţine la număr.

Cum funcționează o platformă de comparare

O platformă de comparare te ajută să îţi formezi o imagine clară cu privire la soluţiile de finanţare de care poţi beneficia, în funcţie de nevoile tale, adunând într-un singur loc ofertele de la zeci de bănci şi instituţii nebancare sigure. Poate îţi doreşti un credit care să te ajute să te bucuri de vacanţa mult aşteptată sau un împrumut pentru organizarea unei nunţi de vis. Sau poate ai în plan să cumperi o casă sau o maşină, să îţi renovezi locuinţa, să îţi refinanţezi împrumuturile în condiţii actuale de piaţă ori să obţii un card de cumpărături care să-ţi ofere posibilitatea unor plăţi în rate, fără dobândă.

Indiferent de tipul de împrumut pe care îl cauţi, platforma de comparare Sortter îţi permite să faci o simulare rapidă, ţinând cont strict de criteriile pe care le alegi tu. Tot ce trebuie să faci este să introduci suma pe care doreşti să o primeşti şi perioada pe care o consideri cea mai potrivită pentru rambursarea creditului. Vei afla numaidecât care este valoarea ratei lunare pe care o vei avea de achitat. În plus, cu ajutorul unui calculator de credit simplu de utilizat, vei putea afla detalii importante despre fiecare credit în parte. 

Avantajele platformelor de comparare

O platformă de comparare îţi oferă sprijin deplin pentru a descoperi cea mai avantajoasă variantă de creditare, atât din punct de vedere al condiţiilor stabilite de instituţiile financiare, cât şi din punct de vedere al preţului real. În acest fel, te ajută să economiseşti bani, întrucât vei putea afla instant care e costul total al fiecărui credit şi vei putea lua o decizie finală care să-ţi ofere garanţia că nu vei plăti pentru un împrumut mai mult decât este cazul sau decât ar trebui.  

În paralel, reuşeşti să economiseşti şi timp, întrucât scapi de stresul căutărilor îndelungate pe site-urile creditorilor şi chiar de drumurile până la sucursale, pentru a primi informaţii despre ofertele existente.

Procesul este complet transparent, platforma de comparare adunând în acelaşi loc zeci de oferte de la bănci şi IFN-uri sigure. Un alt aspect important este acela că toate informaţiile sunt la vedere, neexistând detalii ascunse, care să te inducă în eroare sau să te păcălească ori să promoveze o anumită instituţie de creditare.

Încearcă acum calculatorul Sortter!

Calculatorul Sortter este disponibil gratuit şi este uşor de folosit. Acesta te va ajuta rapid să afli care este cea mică dobândă de pe piaţă, care este cel mai avantajoasă Dobânda Anuală Efectivă (DAE) şi care este cel mai bun împrumut, arătându-ţi inclusiv costul real până la ultima dată scadentă. Mai rămâne doar ca tu să compari ofertele pe care ţi le furnizează Sortter şi astfel vei reuşi să găseşti cea mai bună variantă de creditare de care poţi beneficia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri economice » (P) Platformele de comparare te ajută să găsești mereu cel mai bun credit