Antena Meniu Search
x

Video Pe ce a plătit un tânăr 92 de lei la Târgul de Crăciun din București. "Mult sau puţin?"

Un tânăr a stârnit un val de reacții pe TikTok, după ce a postat un clip în care le arată utilizatorilor pe ce a chieltuit 92 de lei la Târgul de Crăciun din hala Laminorul din Sectorul 3.

de Redactia Observator

la 08.12.2023, 16:04

e ce a plătit un tânăr 92 de lei la Târgul de Crăciun din Bucureșt
e ce a plătit un tânăr 92 de lei la Târgul de Crăciun din Bucureșt

Clipul postat de tânăr a devenit rapit viral, iar utilizatorii nu au ezitat în a-și lăsa părerile în secțiunea de comentarii. În cea mai mare parte, aceștia și-au exprimat nemulțumirea față de prețurile considerate mult prea mari ale produselor vândute la târgul de Crăciun.

Băiatul a plătit suma de, ei bine, 92 de lei la târgul de Crăciun pentru o frigăruie, un cârnăcior, o porție de trei mici cu muștar, o pită și un suc. Totuși, utilizatorii spun că prețul pentru ceea ce a cumpărat ele este mult prea mare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Reacția utilizatorilor

Un utilizator a comparat prețurile micilor la Târgul de Crăciun din Hala Laminor cu cele de la Obor, sugerând că preferă să mănânce mici de la Obor. .

„Foarte mult! Au niște prețuri nesimțite la toate târgurile”, este de părere un urmăritor.

O altă persoană afirmă că tariful este rezonabil, comparativ cu prețurile de la târgul de Crăciun din Craiova: „În Craiova, cu 90 lei, iei doar cârnatul, o porție de cartofi și o lipie”.

"Făceam trei grătare cu 92 de lei"

"M-a luat frigul când am auzit prețul..."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri economice » Pe ce a plătit un tânăr 92 de lei la Târgul de Crăciun din București. "Mult sau puţin?"