Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Peste 8.000 de locuri de muncă vacante, disponibile în Capitală. Cele mai multe sunt pentru muncitorii calificaţi

Un număr de 8.298 locuri de muncă vacante sunt disponibile în Capitală, în perioada 23-30 octombrie, informează joi Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti.

de Redactia Observator

la 24.10.2024 , 15:35

Peste 8.000 de locuri de muncă vacante, disponibile în Capitală. Cele mai multe sunt pentru muncitorii calificaţi Peste 8.000 de locuri de muncă vacante, disponibile în Capitală. Cele mai multe sunt pentru muncitorii calificaţi - Shutterstock

Potrivit datelor furnizate de către agenţii economici, în evidenţa AMOFM, 364 dintre locurile de muncă vacante menţionate sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 664 persoanelor cu studii medii, 4.037 sunt pentru muncitorii calificaţi şi 3.233 pentru muncitorii necalificaţi.

AMOFM Bucureşti, conform Legii 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, modificată şi completată ulterior, furnizează serviciul de mediere a muncii prin care se realizează punerea în legătură a angajatorilor cu persoanele în căutarea unui loc de muncă, în vederea stabilirii de raporturi de muncă sau de serviciu.

Unde pot găsi doritorii locurile de muncă vacante

Articolul continuă după reclamă

Găsiţi aici locurile de muncă vacante comunicate de angajatori, actualizate în timp real.

Locurile de muncă disponibile pot fi vizualizate la nivel național şi județean. 

Pentru a facilita căutarea, aveţi posibilitatea de a filtra ofertele angajatorilor în funcție de: ocupaţie, domeniul de activitate, ID ofertă, salariu, destinatari (ucenici, stagiari, persoane în căutarea unui loc de muncă – PCLM, absolvenţi), tip contract (pe perioadă determinată sau nedeterminată) etc.

Totodată, în oferta angajatorului puteţi vizualiza şi alte detalii despre condiţiile de ocupare a

postului sau beneficii oferite (nivelul de studii necesar pentru ocuparea postului, salariu şi

beneficii, locaţia, valabilitatea ofertei etc).

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Resimţiţi efectele trecerii la ora de iarna?
Observator » Ştiri economice » Peste 8.000 de locuri de muncă vacante, disponibile în Capitală. Cele mai multe sunt pentru muncitorii calificaţi