Antena Meniu Search
x

Podul din Comăna, distrus de inundații, e în reconstrucție. Localnicii sunt însă sceptici

Inundaţiile din iunie au creat mari probleme locuitorilor din Comăna, judeţul Braşov! Apele le-au luat podul de peste Olt, iar de atunci - zi de zi - oamenii sunt nevoiţi să ocolească aproape 40 de kilometri ca să poată ajunge la serviciu.

Vezi și

Inundaţiile din iunie au creat mari probleme locuitorilor din Comăna, judeţul Braşov! Apele le-au luat podul de peste Olt, iar de atunci - zi de zi - oamenii sunt nevoiţi să ocolească aproape 40 de kilometri ca să poată ajunge la serviciu. Autorităţile s-au apucat de reconstrucţie şi dau asigurări că vor termina totul într-un an. Localnicii sunt, însă, sceptici.

Imaginile surprinse în luna iulie au şocat întreaga ţară. Podul care făcea legătura între localităţile Crihalma şi Comăna de Jos a fost luat de apele învolburate ale Oltului. Locuitorii sunt acum rupţi de lume.

Între timp au fost demarate lucrările la noua construcţie. Un pod de beton a cărui structură să nu mai fie pusă în pericol pe viitor de eventuale inundaţii.

Autorităţile locale susţin că s-au mobilizat exemplar şi se felicită între ele pentru buna colaborare. Oamenii sunt însă sceptici.

Întreaga construcţie va costa peste patru milioane de euro, bani din fonduri guvernamentale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Podul din Comăna, distrus de inundații, e în reconstrucție. Localnicii sunt însă sceptici