Antena Meniu Search
x

Primăria Capitalei își face propriul Start-up Nation. 50.000 de euro pentru 200 de proiecte

Tinerii antreprenori bucureşteni cu iniţiativă şi idei curajoase vor primi sprijin financiar de la Primăria Capitalei, care îşi face propriul "Start-up Nation". Municipalitatea va finanţa 200 de proiecte cu câte de 50 de mii de euro fiecare, indiferent de domeniul de activitate.

Vezi și

Tinerii antreprenori bucureşteni cu iniţiativă şi idei curajoase vor primi sprijin financiar de la Primăria Capitalei, care îşi face propriul "Start-up Nation". Municipalitatea va finanţa 200 de proiecte cu câte de 50 de mii de euro fiecare, indiferent de domeniul de activitate. 'Bucharest Start-up City' vine să încurajeze dezvoltarea sistemului privat, în condiţiile în care, în acest an, regiunea Bucureşti-Ilfov este exceptată de la finanţarile europene pentru start-up-uri, pe motiv ca exista deja un numar mare de firme mici și mijlocii.

Ruxandra este un graphic designer care, la 29 de ani, a decis să-şi deschidă propria afacere.  Pentru a-şi îndeplini visul, ar avea nevoie de cel puţin 10 mii de euro. Buget care nu include şi cheltuiala cu angajaţii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Finanţarea este principala piedică pentru tinerii care au idei de mici afaceri, dar nu au bani pentru o investiţie iniţială. Lor li se adresează noul proiect al Primăriei, 'Bucharest Start-up City'.

Cu 50 de mii de euro, bucureştenii ar putea deschide o cafenea, un mic restaurant, o casă de producţie sau chiar o agenţie de turism. Suma nu trebuie returnată, însă celelalte condiţii de înscriere nu au fost încă stabilite.

Bugetul pentru 'Bucharest Start-up City' este de 10 milioane de euro, iar programul va începe la începutul anului viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri economice » Primăria Capitalei își face propriul Start-up Nation. 50.000 de euro pentru 200 de proiecte