Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Primele oferte pentru Crăciun și Revelion. Zona cu cele mai convenabile pachete: "Mai scumpe faţă de anul trecut"

Pe principiul "omul gopodar îşi face iarna car şi vara sanie", cei care visează la o vacanţă la munte de Crăciun sau de Revelion si-au făcut deja rezervările. Turiştii care fură startul au reduceri de până la 15%. Dacă nu v-aţi făcut planuri, dar nici acasă nu vreţi să staţi, trebuie să vă grăbiţi: în zonele populare abia se mai găsesc camere libere!

de Redactia Observator

la 28.09.2024 , 19:45

La hotelurile de la munte, telefoanele de la recepţie sună continuu. Ofertele pentru Crăciun şi Revelion sunt deja făcute. Cele mai multe pachete de servicii turistice pentru aceste vacanţe sunt şi rezervate deja. În Poiana Braşov, sigura necunoscută din acest tablou este zăpada. Chiar şi fără ninsori, de Crăciun şi Revelion, hotelierii au planuri de rezervă.

Un sejur de Crăciun costă cel puţin 2.900 de lei şi poate ajunge la tarif dublu, în funcţie de numărul de stele şi opţiunile incluse. De Revelion, tarifele sunt mai mari: de la 7.900 până aproape de 10.000 de lei. Cei care plătesc integral şi rezervă de acum primesc reducere 10%.

Au apărut primele oferte de sărbători

Vezi și

"Prima zi când am deschis ofertele de Revelion, s-au umplut, nu mai aveam nicio cameră disponibilă. Se mai pot elibera pentru că avem nevoie de confirmare turiştilor", spune Gabriel Roșca, hotelier.

Pe acelaşi subiect

"Pachetele de Revelion le avem cu 10-12% mai scumpe faţă de anul trecut", spune Sorin Coman, hotelier.

Cine vrea sărbători ca în copilărie, la gura focului şi cu multe colinde, este aşteptat în Bucovina. Hotelurile şi pensiunile de la Gura Humorului au început deja să facă rezervări. Un pachet de trei zile pentru Crăciun sau Revelion costă între 2.600 şi aproape 4.000 de lei de persoană cu demipensiune inclusă.

"O să avem păstrăv afumat, făcut în cetină, în cobză, dar o să avem şi somonul, şalăul butterfishul. O să alternăm în fiecare zi cu o altă diversitate de peşte.Oaspeţii vor fi primiţi cu plăcinte poale-n brâu iar celelalte mese vom avea papanaşi, clătite la cuptor, părăjituri de casă", spune bucătarul unei pensiuni.

La pensiunile de lux, opţiunile sunt mai multe, iar tarifele, mai mari.

"Avem pachetele pregătite cu 7.000 de lei atât pentru Crăciun, cât şi pentru Revelion, în regim ultra all inculiv, cu de toate: live cooking, gătim şi la smoker și muzica şi petrecerea până în zori de zi", spune Liviu Bazarcă, gazda unei pensiuni.

Oferte convenabile găseşti în staţiunea Băile Felix, de lângă Oradea. În funcţie de hotel, tarifele variază între 1.500 şi 4.000 de lei pe cameră, pentru trei zile. Mulţi români nu mai caută oferte, însă. Şi-au făcut deja planul pentru Crăciun şi Revelion.

Cine visează la pieţele de Crăciun din străinătate găseşte sejururi care încep de la 450 de euro pentru un citybreak.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Ştiri economice » Primele oferte pentru Crăciun și Revelion. Zona cu cele mai convenabile pachete: "Mai scumpe faţă de anul trecut"