Antena Meniu Search
x

Programul "Rabla pentru electrocasnice" intră în faza a treia. Bugetul alocat pentru faza precedentă a fost epuizat în 35 de minute

Astăzi începe a treia etapă a programului Rabla pentru electrocasnice. Doritorii pot obţine vochere pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 18.06.2021, 09:57

Vezi și

Etapa a treia a programului pentru electrocasine debutează astăzi la ora 10:00 a anunţat ministrul Mediului. Cei care doresc să-şi schimbe un aparat electrocasnic trebuie să ştie că se pot înscrie online. Valoarea voucherelor este de 400 de lei în cazul aparatelor de aer condiţionat şi a uscătoarelor pentru rufe. Condiţia este să fie din categoria A++. Pentru aspiratoare, valoarea voucherului este de 200 de lei, iar ministrul Mediului a anunţat că anul acesta programul are un buget de 15.000 de lei.

În a doua etapa, bugetul care era dublu faţă de acum, a fost epuizat în doar 35 de minute. Voucherele din programul "Rabla pentru electrocasnie" nu pot fi comercializate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Programul "Rabla pentru electrocasnice" intră în faza a treia. Bugetul alocat pentru faza precedentă a fost epuizat în 35 de minute