Antena Meniu Search
x

Video "Rabla pentru electrocasnice" 2022 începe pe 17 iunie. Modificările aduse programului în acest an: televizoarele, scoase de pe "listă"

O nouă sesiune Rabla pentru electrocasnice va începe pe 17 iunie. Cei care vor să-şi schimbe frigiderele, maşinile de spălat sau aspiratoarele vor primi un voucher de la stat, în schimbul aparatelor vechi.

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 09.05.2022, 20:09

Vezi și

Un voucher poate avea o valoare cuprinsă între 200 şi 500 de lei, evident, şi în funcţie de tipul de produs pe care dorim să-l cumpărăm. Spre exemplu, pentru un laptop vom primi un voucher în valoare de 500 de lei. Programul "Rabla pentru electrocasnice" începe pe 17 iunie. Până pe 24 iunie, cei interesaţi se pot înscrie în acest program, iar de pe 24 iunie se dau şi primele vouchere pentru frigidere şi maşini de spălat de rufe, dar şi maşini de spălat vase.

A doua etapă începe pe 1 iulie şi este dedicată laptop-urilor şi tabletelor. Cea de-a treia etapă începe pe 8 iulie, iar atunci se vor da vouchere pentru aparate de aer condiţionat şi aspiratoare. Nu vom mai putea cumpăra televizoare cu vouchere, iar o altă modificare ar fi că de când primim voucher-ul avem la dispoziţie 7 zile, nu 15 aşa cum era pânâ anul trecut, pentru a cumpăra electrocasnice. În 2021, românii au cumpărat prin acest program, 110.000 de noi echipamente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri economice » "Rabla pentru electrocasnice" 2022 începe pe 17 iunie. Modificările aduse programului în acest an: televizoarele, scoase de pe "listă"