Antena Meniu Search
x

Video Rochii de mireasă de la 100 de lei, la cel mai mare târg de nunți. Ce oferte sunt de Black Friday

A început cel mai mare târg de nunţi din ţară. Ediţia de toamnă vine cu o surpriză pentru viitorii  miri: o sesiune specială de Black Friday. Reducerile sunt substanţiale, spun organizatorii, care promit rochii de mireasă începând de la 100 de lei. 

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 04.11.2022, 15:28

Vezi și

Reducerile au fost cele care au atras cel mai mult atenția, pentru că în această perioadă dificilă din punct de vedere economic, oamenii sunt atenți pe ce își cheltuiesc banii, fie ei miri sau mirese.

Rochiile pot fi reduse chiar și până la 100-200 de lei

Motiv pentru care organizatorii au luat în calcul toate aceste lucruri și au pregătit un stand de Black Fridayc, cu aproximativ 30 de rochii, reduse de la 4000-5000 de lei chiar și până la 100-200 de lei. Miresele nu le evită, ci le iau în calcul ca pe o posibilă rochie secundară.

De altfel, nunta din 2023 va fi mai scumpă cu aproximativ 20%, dar mirii nu iau în calcul să facă să facă rabat de la calitate sau de la unicitatea evenimentului, ci poate să reducă numărul de invitați, sau din anumite decorațiuni sau obiecte care nu sunt absolut necesare. Se poartă nunțile în natură, nu clasicul ballroom, iar atunci când vine vorba despre garderobă, miresele preferă rochii mai transparent, iar mirii costume mai relaxate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri economice » Rochii de mireasă de la 100 de lei, la cel mai mare târg de nunți. Ce oferte sunt de Black Friday