Antena Meniu Search
x

Românii de pe lista datornicilor ANAF pot achita banii din 11 iunie

Persoanele care au datorii la stat şi care se regăsesc pe lista datornicilor publicată de ANAF, pot achita sumele datorate -începâd de luni - la oricare din sucursalele CEC Bank. Anunţul a fost făcut de premierul Viorica Dăncilă.

Vezi și

Persoanele care au datorii la stat şi care se regăsesc pe lista datornicilor publicată de ANAF, pot achita sumele datorate - începâd de luni - la oricare din sucursalele CEC Bank. Anunţul a fost făcut de premierul Viorica Dăncilă. Pe lista datornicilor se regăsesc mai multe persoane publice, de la oameni de afaceri la politicieni.

ANAF a publicat lista celor peste 11 mii de datornici catre statul roman. Vorbim despre datorii care sunt estimate de pana la 15 miliarde de lei. capete de afis pe aceasta lista se afla: Marian Vanghelie, Dorin Cocos, Victor Ciorbea si Irinel Columbeanu. Cel din urma nu a dorit sa comenteze nici pe marginea acestui subiect si nici pe marginea scandalului derivat practic. Vorbim despre faptul ca  ANAF ar fi incalcat regulamentul european privind protectia datelor cu caracter personal .

În aceasta lista sunt amintite numele, prenumele, sediile firmelor persoanelor respective si cuantumul datoriei. pana atunci, ramane de vazut cum va comenta ANAF aceasta chestiune insa premierul Viorica Dancila a anuntat ca datoriile se pot plati incepand de astazi 11 iunie, fie direct la sediile celor peste 1 mie de unitati ale CEC-ului fie prin intermediul aplicatiilor mobile.

Daca se va plati in timp util, atunci nu vor exista nici un fel de penalitati, insa daca se va depasi aceasta perioada atunci vor exista penalizari direct proportionale cu datoria fiecarei persoane in parte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri economice » Românii de pe lista datornicilor ANAF pot achita banii din 11 iunie